Jak nauczyc się grindowac?
Jak nauczyc się grindowac?
weźcie pomóżcie bo już nie mogę :roll:
naucz sie skakać
znajdź sobie barierkę płaską na początek lub ew "murek" z metalu zrób albo może macie gdzieś blaszaki na skate parku i tą stronę na której chcesz się ślizgać posmaruj sobie świecą, mydłem (czymś takim) i na początek....: jedz ze średnią prędkością pod lekkim kątem następnie wskocz przednim kołem (całym nie pegiem) na murek (lekko skręć kierownicą w locie aby nabrać rotacji) i dociągnij tylne koło ale lekko tak żeby tylko peg wskoczył na murek także nie musisz wcale wysoko go ciągnąć. Za 50/50 grind się nie bierz puki tego nie opanujesz chyba że możesz próbować 1 i 2 z wjazdu bezpośrednio na murek zanim zaczniesz na niego wskakiwać (polecam) i nie łudź się filmikami z EXtream bo tak jest nieco przebarwiona ta jazda (wiadomo nie biorą 1 lepszych z ulicy do filmów). opis zakładając że śmigasz na bmxie i radzę Ci zmienić forum bo tutaj raczej nikt nie odpowie Ci więcej na takie pytania bo po 1 są nie na miejscu i po 2 troszkę nie ten styl jazdy tu przeważa nei wiem czy zauważyłeś... pozdr bmx.pl

Be free...
Zamiast pisać głupoty to napiszcie chociaż co wiecie jak ja bo wasze posty tego typu nie wiele tu wnoszą, zawsze musi być ktoś kto musi dopowiedzieć swoje 3 słowa :/ takie uwagi to powinien mod pisać, a w szczególności na PM a nie na forum bo każdy wychodzi z założenia jak @Bombell tyle że nie każdy to mówi bo nie ma potrzeby :/ Zaczynają mnie poważnie irytować takie wypowiedzi "na poziomie" i zasrany spam na giełdzie :/ zamiast wypisywać 5 takich postów dziennie napiszcie choć 1 który komuś pomoże w jakikolwiek sposób :/ pozdr 

Be free...