Jak nauczyc się grindowac?

Sesyl
Kontakt:

Jak nauczyc się grindowac?

Post autor: Sesyl »

weźcie pomóżcie bo już nie mogę :roll:
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

naucz sie skakać ;) znajdź sobie barierkę płaską na początek lub ew "murek" z metalu zrób albo może macie gdzieś blaszaki na skate parku i tą stronę na której chcesz się ślizgać posmaruj sobie świecą, mydłem (czymś takim) i na początek....: jedz ze średnią prędkością pod lekkim kątem następnie wskocz przednim kołem (całym nie pegiem) na murek (lekko skręć kierownicą w locie aby nabrać rotacji) i dociągnij tylne koło ale lekko tak żeby tylko peg wskoczył na murek także nie musisz wcale wysoko go ciągnąć. Za 50/50 grind się nie bierz puki tego nie opanujesz chyba że możesz próbować 1 i 2 z wjazdu bezpośrednio na murek zanim zaczniesz na niego wskakiwać (polecam) i nie łudź się filmikami z EXtream bo tak jest nieco przebarwiona ta jazda (wiadomo nie biorą 1 lepszych z ulicy do filmów). opis zakładając że śmigasz na bmxie i radzę Ci zmienić forum bo tutaj raczej nikt nie odpowie Ci więcej na takie pytania bo po 1 są nie na miejscu i po 2 troszkę nie ten styl jazdy tu przeważa nei wiem czy zauważyłeś... pozdr bmx.pl
Be free...
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Trzeba mieć tupet takie pytania na dh-złomie zadawać... Sugeruję bmx.pl. Albo bakejszyn.pl
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Wujek google na wszystko pomoże więc szukaj.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

zal ten znowu o google -.- Sesyl jakbys nie zauwazyl to tutaj malo kto grinduje wiec idz na bikeaction bo tam 75% to bmxy
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

Zamiast pisać głupoty to napiszcie chociaż co wiecie jak ja bo wasze posty tego typu nie wiele tu wnoszą, zawsze musi być ktoś kto musi dopowiedzieć swoje 3 słowa :/ takie uwagi to powinien mod pisać, a w szczególności na PM a nie na forum bo każdy wychodzi z założenia jak @Bombell tyle że nie każdy to mówi bo nie ma potrzeby :/ Zaczynają mnie poważnie irytować takie wypowiedzi "na poziomie" i zasrany spam na giełdzie :/ zamiast wypisywać 5 takich postów dziennie napiszcie choć 1 który komuś pomoże w jakikolwiek sposób :/ pozdr :|
Be free...
ODPOWIEDZ