JAK ZŁORZYĆ TANI ROWER DO DUALU ?
-
- moderator
- Kontakt:
lucyfer666 czy jakos tak:
text jest calkowicie zdupiony, zwalony i az bije od niego twoja niznajomoscia rynku, sprzetu itd. ogolnie powinienes sie wstydzic
moja babcia juz lepszy by napisala oglnie najlepiej wywal to z neta bo ludzie cie wysmieja
ten tekst to nic nie warte gowno napisane przez laika
moja ocena od 0-10= -1 000 000 slownie: minus milion
BADZIEW
text jest calkowicie zdupiony, zwalony i az bije od niego twoja niznajomoscia rynku, sprzetu itd. ogolnie powinienes sie wstydzic
moja babcia juz lepszy by napisala oglnie najlepiej wywal to z neta bo ludzie cie wysmieja
ten tekst to nic nie warte gowno napisane przez laika
moja ocena od 0-10= -1 000 000 slownie: minus milion
BADZIEW
sorki ze sie tak bede wtrynial, ale nie wiem cszyvy na jakim forku ty jezdziles ze tak ci powietrze schodzilo. ja mam swojego bomberka 2 lata juz prawie i pompuje go tylko po serwisie. moze was to zadziwi ale po 6miechach nie bylo spadku powietrza w ogole. jest na to prosta metoda. dokrecic gorne korki i dolne sruby dosc mocno ale z wyczuciem. oczywiscie uszczelki musze byc cale i gladkie. jesli takie nie sa to w sklepie z auto czesciami mozna dostac. i warto jest te uszczelki olejem posmarowac przed skreceniem, dodatkowe zabezpieczenie przed ujsciem powietrza:) a jesli puszcza zawor, to chyba zaden problem go wymienic. przynajmniej tak jest w moim mxc, nie wiem jak sie przedstawia sytuacja w innych amorkach.
kiki12@wp.pl
Jak tanio zmontować dualówkę?
proste: kupujesz odemnie za 410 kołą na obręczach dm24, i piastach deore, wszystko czarne, oszczędzasz 100 zł proste
proste: kupujesz odemnie za 410 kołą na obręczach dm24, i piastach deore, wszystko czarne, oszczędzasz 100 zł proste
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
kiki12@wp.pl
Jak tanio zmontować dualówkę?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297