Obowiązki zawodowe

Jeszcze jedno - będę jechał z i do Krakowa własnym transportem, więc mogę też kogoś zabrać z drogi.
Spędziłem całą zeszłoroczną (i tą rok wcześniej zresztą też) w Szczyrku i jakoś awarii wyciągu nie zauważyłemsnizy pisze:wyciag miał ruszyć według informacji na stronie internetowej i telefonicznej (specjalnie dzwoniłem) w długi weekend majowy, niestety na mniejscu okazało się, że nie działa i tłumaczono się naglą awarią
nie pomyliło , w tamtym roku weekend tzw. majowy zaczął sie już 28 kwietnia i była informacja na stronie COS-u, że wyciąg na pewno ruszy:) niestety coś sie tam spartoliło, pamiętam, że był nawet o tym temat na dh-złomie, bo masa ludzi przyjechała wtedy do Szczyrku na długi weekend a tu taka wtopa.Wooyek pisze:Spędziłem całą zeszłoroczną (i tą rok wcześniej zresztą też) w Szczyrku i jakoś awarii wyciągu nie zauważyłem Wink Nie pomyliło Ci się coś?
a moza się zaczynał 5 maja skoro 4 maja był dniem czarnym!!!!Wooyek pisze:Poza tym "weekend majowy" zaczynał się 1-go maja, a nie 28 kwietnia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości