wypiszcie tutaj nazwy sklepów internetowych w UK lub ogólnie w UE (rowerowych ofkors )
i może jakieś wady i zalety ich. założyłem temat bo tak zukam tych sklepów różnych i nie mogę znaleźć, wiem że jest szukajka ale mnie strasznie wku**** ona.
P.S Jak można coś zamawiać z zagranicy skoro nawet nie potrafi się znaleźć sklepu :/
Przed rejestracją na każdym forum powinny być testy na umiejętności i inteligencję :/
No i co sie takiego wielkiego stalo ze podrzuciles linka i ulatwiles chlopakowi zycie...powinienes sie cieszyc ze pomogles Smigam po forum DH w Irlandii i chlopaki nie jezdza po innych tak jak niektorzy na tym, tylko pomagaja i odpowiadaja, chocby nawet enty raz.....wiec moze proponowalbym wiecej zrozumienia To nie boli...Niektorzy mogliby sprobowac
micodama78 ja akurat jestem spokojny i nie jade po wszystkich bo sam wiem jak to jest być gdzieś młokosem ale jakieś podstawowe umiejętności jednak trzeba mieć no bez przesady, dzisiaj akurat miałem zły dzień mam nadzieje że ułatwiłem mu życie i topik zamknięty ale nie pomogę mu szukać pracy (choćby przez internet 21 wiek wkońcu) itp to żenada...