sklepy w UK

jeżykBDG
Kontakt:

sklepy w UK

Post autor: jeżykBDG »

wypiszcie tutaj nazwy sklepów internetowych w UK lub ogólnie w UE (rowerowych ofkors :D )
i może jakieś wady i zalety ich. założyłem temat bo tak zukam tych sklepów różnych i nie mogę znaleźć, wiem że jest szukajka ale mnie strasznie wku**** ona.

SIEMA MELON!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

http://chainreactioncycles.com/ tego to ciężko nie znaleźć :]
jeżykBDG
Kontakt:

Post autor: jeżykBDG »

tego tak :P a pozostałe ?

SIEMA MELON!
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

http://www.google.pl/search?q=bikes+uk& ... =firefox-a

:x :| :x :| :x :| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten świetny temat można zamknąć :?

P.S Jak można coś zamawiać z zagranicy skoro nawet nie potrafi się znaleźć sklepu :/
Przed rejestracją na każdym forum powinny być testy na umiejętności i inteligencję :/
Be free...
micdoma78
Kontakt:

Post autor: micdoma78 »

No i co sie takiego wielkiego stalo ze podrzuciles linka i ulatwiles chlopakowi zycie...powinienes sie cieszyc ze pomogles Smigam po forum DH w Irlandii i chlopaki nie jezdza po innych tak jak niektorzy na tym, tylko pomagaja i odpowiadaja, chocby nawet enty raz.....wiec moze proponowalbym wiecej zrozumienia To nie boli...Niektorzy mogliby sprobowac ;)
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

micodama78 ja akurat jestem spokojny i nie jade po wszystkich bo sam wiem jak to jest być gdzieś młokosem ale jakieś podstawowe umiejętności jednak trzeba mieć no bez przesady, dzisiaj akurat miałem zły dzień :twisted: mam nadzieje że ułatwiłem mu życie i topik zamknięty ale nie pomogę mu szukać pracy (choćby przez internet 21 wiek wkońcu) itp to żenada...
Be free...
BIG_boy
Kontakt:

Post autor: BIG_boy »

winstanley.co.uk wiggle.co.uk evans.co.uk co jeszcze mtb-direct.co.uk ja tez jestem za tym ze pare zdan napisac jeszczer raz to nie problem

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

BIG_boy chyba chodzilo Ci o evans-cycles.com...tyle ze oni raczej nie beda chetni do wysylani do PL bo sa nakierunkowani na klienta "na miejscu".
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ