Big Hit vs Demo 8 vs Gaint Faith

Vergil
Kontakt:

Big Hit vs Demo 8 vs Gaint Faith

Post autor: Vergil »

Małe pytanko - która z tych trzech ram działa najlepiej? Czy jest jakas różnica w pracy między Demo 8 a Big Hitem ? Czy z tego wszystkiego może lepiej wybrac Faitha? Chodzi mi tylko o te 3 ramy, żadne inne nie wchodza w gre.

Pozdro
http://vergilpl.pinkbike.com/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Vergil jaki rocznik demo 8 ? Po 06 czy wczesniejszy? Jak możesz miec demo 06+ to zdecydowanie do wziecia tyle, ze musisz brac pod uwage, ze to jest bardziej rower dh niz fr.
Przed 06 geo była raczej ocieżała i nie fajna wiec jak to taki model to faitha bierz.
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Vergil jak bedziesz w rzeszowie na zwododach to tobie moge pokazac mojego bighita. Kolega ma gianta, ma wiec sadze ze da sie przewieść ;]
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

hehe ja mam na sell jak cos faitha :D ale to na priva pisz ;D a tak poza to smigam na faith2 smigalem na bighicie i na demo
wiec powiem tak ze wszystkie sa wypas ramki demo polyka wszystko a w faith masz zawieszenie maestro ktore miazdzy w big hicie masz fsr ale big hit jest bardziej uniwersalny tak samo jak faith bo demo np bardzo meczy ale jest w chu* sztywne bocznie tak naprawde to ciezko rozkminic ktora lepsza ze wzgledu na to ze kazdy co innego preferuje inny styl a no i najwazniejsze do czego ma byc ta ramka ? do DH FR a moze do tego i tego...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Vergil
Kontakt:

Post autor: Vergil »

Ramka bedzie uzywana w szeroko pojetym FR - Duzo na Hopach, duzo na trasach zjazdowych, na pewno bardzo mało lajtowej jazdy w górach. :)

Kumpel ma DEMO 8 z 2006 roku bodajze ze swingerem 4, chodzi naprawde cudownie ;) Zalezy mi zeby uzyskac taka prace albo lepszą ;)
http://vergilpl.pinkbike.com/
Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

To właśnie o mnie chodzi :D Nie dawno kupiłem demo8 (3 dni temu) tak jak w częśniej wspomniał Vergil ;)
Ze względu na krótki czas użytkowania to jeszcze nie wiele moge o niej powiedzić :P jeszcze jej za dobrze nie przetestowałem jutro jedziemy całą ekipą do Rzeszowa na traske także zobacze jak bedzie sie spisywać :D ale co mogę juz powiedzieć... ramka ma zajebiaszczą geo świetnie pracuje noi napewno nie jedno wytrzyma :wink:

ablee fajnie byłoby jakbyś jutro wpadł na traske dokładniej do słociny ;) też jestem ciekawy jak będzie sie spisywał bighit przy demo8
Jutro będziemy około 12:30/13.00 takze jak bys mógł to wpadnij
a jak nie to będziemy na zawodach ! :D

Pozdro :wink:
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
ODPOWIEDZ