Małe pytanko - która z tych trzech ram działa najlepiej? Czy jest jakas różnica w pracy między Demo 8 a Big Hitem ? Czy z tego wszystkiego może lepiej wybrac Faitha? Chodzi mi tylko o te 3 ramy, żadne inne nie wchodza w gre.
Pozdro
Big Hit vs Demo 8 vs Gaint Faith
Big Hit vs Demo 8 vs Gaint Faith
http://vergilpl.pinkbike.com/
hehe ja mam na sell jak cos faitha
ale to na priva pisz ;D a tak poza to smigam na faith2 smigalem na bighicie i na demo
wiec powiem tak ze wszystkie sa wypas ramki demo polyka wszystko a w faith masz zawieszenie maestro ktore miazdzy w big hicie masz fsr ale big hit jest bardziej uniwersalny tak samo jak faith bo demo np bardzo meczy ale jest w chu* sztywne bocznie tak naprawde to ciezko rozkminic ktora lepsza ze wzgledu na to ze kazdy co innego preferuje inny styl a no i najwazniejsze do czego ma byc ta ramka ? do DH FR a moze do tego i tego...

wiec powiem tak ze wszystkie sa wypas ramki demo polyka wszystko a w faith masz zawieszenie maestro ktore miazdzy w big hicie masz fsr ale big hit jest bardziej uniwersalny tak samo jak faith bo demo np bardzo meczy ale jest w chu* sztywne bocznie tak naprawde to ciezko rozkminic ktora lepsza ze wzgledu na to ze kazdy co innego preferuje inny styl a no i najwazniejsze do czego ma byc ta ramka ? do DH FR a moze do tego i tego...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
To właśnie o mnie chodzi
Nie dawno kupiłem demo8 (3 dni temu) tak jak w częśniej wspomniał Vergil
Ze względu na krótki czas użytkowania to jeszcze nie wiele moge o niej powiedzić :P jeszcze jej za dobrze nie przetestowałem jutro jedziemy całą ekipą do Rzeszowa na traske także zobacze jak bedzie sie spisywać
ale co mogę juz powiedzieć... ramka ma zajebiaszczą geo świetnie pracuje noi napewno nie jedno wytrzyma
ablee fajnie byłoby jakbyś jutro wpadł na traske dokładniej do słociny
też jestem ciekawy jak będzie sie spisywał bighit przy demo8
Jutro będziemy około 12:30/13.00 takze jak bys mógł to wpadnij
a jak nie to będziemy na zawodach !
Pozdro

Ze względu na krótki czas użytkowania to jeszcze nie wiele moge o niej powiedzić :P jeszcze jej za dobrze nie przetestowałem jutro jedziemy całą ekipą do Rzeszowa na traske także zobacze jak bedzie sie spisywać

ablee fajnie byłoby jakbyś jutro wpadł na traske dokładniej do słociny

Jutro będziemy około 12:30/13.00 takze jak bys mógł to wpadnij
a jak nie to będziemy na zawodach !

Pozdro

SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252