Trasy w Bieszczadach
Trasy w Bieszczadach
Czy sa,jak tak to gdzie dokladnie,trasy dh/fr w bieszczadach ?. wiem, ze sa obok puławy ale po 3 razach tam chcialbym czegos innego sprobowac ....
Hmm. W sumie jak masz dużo krzepy,wolnego czasu i nie potrzebujesz wyciągu to tam tras jest od pierona
Ja raz byłem na jakimś szlaku turystycznym Komancza>Jeziora Duszatnyskie i wyjezdzalo sie w jakiejs wsi bodajże Cisnej . Pozniej sru z powrotem do Komanczy na nocleg
Zjazdy boskie widoki boskie zmęczenei też Boskie. Noj pamietaj ze nie masz wyciagu więc rower do Enduro by się przydał. Więc trasa bardziej sie klasyfikuje Enduro. Byłem tam raz z kolesiami XC to oni mieli rowery przystosowane do takich rzeczy wiec spokojnie tam dawali rade podjechać, ja musialem pod wieksze górki prowadzić mimo iż mam sztywniaka a nie fulla 200/ 200. Ale na zjeździe to dostawali nieźle.
Oni musieli schodzić bo zjechać to by raczej sie tam rowerem do XC nie dało
Plusy:
Obcowanie z przyrodą
Dłuugaśna trasa ok. 30 km w jedną stronę np Komańcza>Cisna.
W Komańczy i Cisnej masz Nocleg jakbyś nie dał rady wrócić w tym samym dniu
Poprawia kondycje
Minusy
Brak wyciagu
Jak zrobisz tą trase 2 x w ciągu dnia to będzie wyczyn
Trase polecam dla ludzi którzy kiedyś tam jeździli XC i wiedzą jak podjeżdżać lub o dużej sprawności fizycznej
Pozdro

Plusy:
Obcowanie z przyrodą
Dłuugaśna trasa ok. 30 km w jedną stronę np Komańcza>Cisna.
W Komańczy i Cisnej masz Nocleg jakbyś nie dał rady wrócić w tym samym dniu
Poprawia kondycje
Minusy
Brak wyciagu
Jak zrobisz tą trase 2 x w ciągu dnia to będzie wyczyn

Trase polecam dla ludzi którzy kiedyś tam jeździli XC i wiedzą jak podjeżdżać lub o dużej sprawności fizycznej

Pozdro
-
- Kontakt:
ja w podobny sposob jezdze po beskidach:) wciagnie pod gorke, i heja na dol:) w maju tak zrobilem wraz ze swoja wspolraiderka trase z Szyndzielni przez Klimczok,Szczyrk i dalej przez Gawalas do Wisly:) najbardziej podobal mi sie zjazd kamienista droga zKklimczoka do Szczyrku i pozniej z Gawalasa zoltym do Wisly
masakra:)...

Hej!
Dokładnie, tras mamy peeeełno - tyle, że bez wyciągów i urozmaiceń typu bandy, przeszkody, itp. - nie mówie tu o robionych przez Bikerów, naturalne oczywiście są, często bardzo ciekawe...
Jesli interesowały by Cię połoniny, czy choćby Tarnica - odradzam, straż leśna strasznie się czepia, a jesli sie nie zatrzymasz to będą gonić UAZ'em
No chyba, że lubisz pościgi 
Poza tym raczej w każdej miejscowości znajdziesz trasy - prymitywne, bo prymitywne, ale niektóre są całkiem spoko
Pzdr i jakby co, to słuzę pomocą, do "granicy" Bieszczad mam 3km, tereny dosc dobrze znam, wiec jakby trzeba było opisac - chetnie pomogę
Dokładnie, tras mamy peeeełno - tyle, że bez wyciągów i urozmaiceń typu bandy, przeszkody, itp. - nie mówie tu o robionych przez Bikerów, naturalne oczywiście są, często bardzo ciekawe...
Jesli interesowały by Cię połoniny, czy choćby Tarnica - odradzam, straż leśna strasznie się czepia, a jesli sie nie zatrzymasz to będą gonić UAZ'em

Poza tym raczej w każdej miejscowości znajdziesz trasy - prymitywne, bo prymitywne, ale niektóre są całkiem spoko

Pzdr i jakby co, to słuzę pomocą, do "granicy" Bieszczad mam 3km, tereny dosc dobrze znam, wiec jakby trzeba było opisac - chetnie pomogę

[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
Dlatego napisałem, że odradzam m.in. Tarnicę ze wzgledu na leśną... No ale ba, wrażenia z jazdy są, a jeśli masz jako taką kondyche to nie ma co się przejmować
Heh, od drugiej strony, wszędzie z góry
Pzdr

eMDe pisze:wszedzie pod gore Razz
Heh, od drugiej strony, wszędzie z góry

Pzdr
[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
babolfrnooooooo ja bym się na Tarnicę nie pchał...też mi się z niej marzy zjazd, ale na marzeniach pozostaje.....nie uśmiecha mi się dostać jebitnej kary za jazdę w tamtych okolicach....chociaż coś kiedyś mi się obiło o uszy że można na Tarnicę ale od strony ustrzyk górnych i taki sam powrót, ale już nie w stronę Wołosatego.....niech mnie razie czego ktoś poprawi jeżeli się mylę