Poziom na forum...

utros
Kontakt:

Post autor: utros »

Spacedwiesz moze dobrym przykładem jestem ja? siedze na forum dluuugo, forum przegladam codziennie,a mam cos okolo 400 postow.

GÓRNIKposzli tam gdzie cos było bo wtedy joy ride jeszce nie było a hcfr sie rozwijało
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

utros no wszystko zalezy od tego jak stoi sie z czasem. Ja jak próbuje pracowac czy sie uczyc to rzeczywiscie duzo w necie siedze ale podejzewam, ze jak np. zaczna sie wakacje to mnie moze juz nie byc bo cały dzien na biku spedzac planuje. Praca bedzie to tez sie pewnie zmieni.
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

poziom spada bo ogólnie kultura w narodzie spada. Poziom merytoryczny również ma tendencje spadkową, chociażby dlatego że odchodzą starzy użytkownicy a przychodzi mnóstwo coraz młodszych ( co samo w sobie nie jest złe), a z tym przenoszą się inne dobrze znane problemy- przecież nie jest tajemnicą jak wygląda np kwestia umiejętności czytania ze zrozumieniem w polskich szkołach.
Z drugiej strony przerażająca jest składnia niektórych postów, np ludzi którzy formułują jedną myśl, przez 20 linijek, ani raz nie używając JAKIEGOKOLWIEK znaku interpunkcyjnego, o dużych literach nie wspominając. To osiąga momentami rozmiary swoistych zaburzeń psychicznych.
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Poziom teraz na forum jest o wiele niższy.
Mało jest osób, które naprawdę potrafią pomoc, jezeli chodzi o sprawy bardziej zaawansowane. Większość tematów ogranicza się do tego jaki rower/ amor, nie zagłębiając się za bardzo w działanie od strony technicznej. Tego mi teraz brakuje. Tematów, ktore naprawdę mogą zainteresować osoby interesujące się całą inżynierią rowera :]
ODPOWIEDZ