Spacedwiesz moze dobrym przykładem jestem ja? siedze na forum dluuugo, forum przegladam codziennie,a mam cos okolo 400 postow.
GÓRNIKposzli tam gdzie cos było bo wtedy joy ride jeszce nie było a hcfr sie rozwijało
Poziom na forum...
poziom spada bo ogólnie kultura w narodzie spada. Poziom merytoryczny również ma tendencje spadkową, chociażby dlatego że odchodzą starzy użytkownicy a przychodzi mnóstwo coraz młodszych ( co samo w sobie nie jest złe), a z tym przenoszą się inne dobrze znane problemy- przecież nie jest tajemnicą jak wygląda np kwestia umiejętności czytania ze zrozumieniem w polskich szkołach.
Z drugiej strony przerażająca jest składnia niektórych postów, np ludzi którzy formułują jedną myśl, przez 20 linijek, ani raz nie używając JAKIEGOKOLWIEK znaku interpunkcyjnego, o dużych literach nie wspominając. To osiąga momentami rozmiary swoistych zaburzeń psychicznych.
Z drugiej strony przerażająca jest składnia niektórych postów, np ludzi którzy formułują jedną myśl, przez 20 linijek, ani raz nie używając JAKIEGOKOLWIEK znaku interpunkcyjnego, o dużych literach nie wspominając. To osiąga momentami rozmiary swoistych zaburzeń psychicznych.
Poziom teraz na forum jest o wiele niższy.
Mało jest osób, które naprawdę potrafią pomoc, jezeli chodzi o sprawy bardziej zaawansowane. Większość tematów ogranicza się do tego jaki rower/ amor, nie zagłębiając się za bardzo w działanie od strony technicznej. Tego mi teraz brakuje. Tematów, ktore naprawdę mogą zainteresować osoby interesujące się całą inżynierią rowera :]
Mało jest osób, które naprawdę potrafią pomoc, jezeli chodzi o sprawy bardziej zaawansowane. Większość tematów ogranicza się do tego jaki rower/ amor, nie zagłębiając się za bardzo w działanie od strony technicznej. Tego mi teraz brakuje. Tematów, ktore naprawdę mogą zainteresować osoby interesujące się całą inżynierią rowera :]