Ciekawe pytanie;p

Magik125
Kontakt:

Ciekawe pytanie;p

Post autor: Magik125 »

Witam..
czy zasanawialiscie sie kiedys gdzie podziwaja sie te pliki usuniete z kosza? bo w koncu miejsce na dysku sie zwalnia ale jak sie wgra program to mozna to jeszcze odzyska;p
lipski
Kontakt:

Post autor: lipski »

Magik125 - ciekawe pytanie.. Ja mam ciekawsze. Zastanawiałeś się nad użyciem jakiejś przeglądarki ?? Zastanawiające ...
Nerwus
Kontakt:

Post autor: Nerwus »

Ja też mam parę pytań:

Czy istnieją jakieś inne formy życia na innych planetach?
Czym są czarne dziury w kosmosie?
Czy niektórzy nie wiedzą do czego służy strona www.google.pl?

Na te pytania chyba nigdy nie znajdziemy odpowiedzi :D
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

No masz racje .
Magic125 w właściwościach kosza masz "Nie przenoś plików do kosza i natychmiast kasuj pliki po usunięciu"
Frrytkiii
olszanskik
Kontakt:

Post autor: olszanskik »

Po pierwsze nie wszystko się da odzyskac, jak dobrze sformatujesz dysk to nie ma programu ktory Ci cos z tego odzyska. Przy kazdej instalacji w rejestrze pozostaja jakies smieci, wiec moze z tego.
Pozdro
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

olszanskik formatowanie nie blokuje cie przed odzyskiwaniem danych. Dobrze zabezpiecza to program nadpisujacy wielokrotnie usuniete dane róznymi śmieciami (bo jak sam dobrze wiesz dane tak na prawde nie sa usuwane ile nadpisywane) ale jesli chce sie na 100% dane zniszczyc to sry ale zostaje ci tylko piec hutniczy albo duzy elektromagnes.
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

olszanskik pisze:jak dobrze sformatujesz dysk to nie ma programu ktory Ci cos z tego odzyska.
Blad. Formatowanie dziala jak polecenie delete w windows - oznacza pliki jako "overwrite files" ktore sa nastepnie nadpisywane przez nowe pliki...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
olszanskik
Kontakt:

Post autor: olszanskik »

Dzieki za wyjaśnienie. Ale słyzsalem że sa programy którymi można tak sformatować dysk, że się z niego nic niie odczyta.
Pozdro
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

Nerwus do dziwnych pytań to był temat o nazwie "maślakologia" myślę, że tam jest idealne miejsce do zadawania takich pytań :mrgreen:
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
ODPOWIEDZ