specjalne podziekowania dla niedzielnych kierowcow .

albertdz
Kontakt:

specjalne podziekowania dla niedzielnych kierowcow .

Post autor: albertdz »

specjalne podziekowania dla niedzielnych kierowcow ktozy sa bardzo natretini i nie wyrozumiali pod wzgledem Rowerzystow chyba ich inteligencja jest na poziomie bardzo duzego IQ ujemnego i chyba naprawde tylko jezdza w niedziele.W krotce beda zalanczane rejestracje.tych cymbalow. :twisted: i jak da rade niech sie rozedzie jak swieze boleczki :twisted:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

albertdz Moge wiedziec o co ci chodzi? Bo ten post ma mniej wiecej tyle sensu co ten obrazek:
Załączniki
Unrelated.jpg
Unrelated.jpg (89.42 KiB) Przejrzano 1349 razy
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

jam mam podobne zdanie ale o rowerzystach :evil:
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
EdekzKrainyKredek
Kontakt:

Post autor: EdekzKrainyKredek »

ja również mam podobne zdanie o emerytach na składakach i dzieciakach na skuterach
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

Ehh, temat rzeka, chyba kazdy kto jezdzi i samochodem i rowerem sie zgodzi.
Zdazaja sie cymbaly (batmany) w srodku nocy miedzy wiochami w totalnym trybie stealth, baz najmniejszego odblasku, tudziez dzieci ktorym sie wydaje ze jak przeleca 10 metrowego gapa to juz sa bogami i moga olewac sytuacje na drogach.

Prawda jest taka ze samochod vs rower wiadomo jak sie skonczy i kazdy kto niebierze poprawki na blondyneczke (stan ducha nie kolor wlosow) z telefonem w reku, czy jakiegos zdesperowanego przedstawiciela handlowego jest sam sobie winien

zamiast albertdz marudzic jacy to kierowcy nieprzytomni lepiej bys rozejzal sie za jakimis akcjami ktore maja na celu poprawienie sytuacji na drogach, czy nawet sam cos konkretnego wymysli, to moglo by miec jakis pozytywny efekt...
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

albertdz, napisz w tej sprawie do Bravo i Przyjaciółki .... żal.pl

.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
karol.fr
Kontakt:

Post autor: karol.fr »

A ty co albertdz masz prawo jazdy od paru latek , CB radio i jestes kozak na drodze bo "niedzielni kierowcy" ci przeszkadzają? Trochę pokory stary po pierwsze a po drugie, jak juz pisał Chrabał nie na to forum z takimi problemami.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

z lodzi rozumiem jestes i jeszcze nie nauczyles sie jezdzic :mrgreen:
www.mm-foto.pl
albertdz
Kontakt:

mam prawo jadzy pere lat i nigdy nie z dazylo mi sie nawet zatrabic na nikogo a te niedzielni debile to zamiast ostrzegac to jest tak ze zacinaja im sie te sygnaly sami prowokuja tym sygnalem ze sam mozesz wpasc pod samochod,i moja propzycja jet taka ze niech sami zablysnom inteligencja i nie trabja jak warjaty.jak beda zrobione sciezki to cala droga bedzie ich a jak chca wiecej miejsca to na lotnisko. :twisted:
biker1978
Kontakt:

Post autor: biker1978 »

PODZIęKOWANIA
KTóRZY
NATRęTNI
ZAłąCZANE

Kilka błędów... żeby pisać o IQ ujemnym najpierw sprawdź pisownię w swoim poście... Nic zgryźliwego z mojej strony tylko fakty.
Pozdro
albertdz
Kontakt:

tak a propo to jak jet pogoda to jezdze rowerem,CB nie mam bo niepotrzebne mi.jestem za tym zeby bylo wiecej sciezek rowerowych i lebsze oznaczenie szlakow.
skotery to jest wynysl dziecka ktore zobaczylo u jakiegos kolegi gdzie tatus kupil synkowi na pierwsza komunie a na biezmowanie sanochod a wesele wille........to jes zwykle rozpieszczenie dzieci przez rodzicow,niech sie dorobi sam i kupi sobie. :twisted:
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ej wez sprawdzaj bledy ort bo to az oczy bola..
www.mm-foto.pl
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

ile Ty masz lat albertdz?? bo piszesz jak 8 latek... a mowisz ze prawo jazdy masz juz "pere" lat...
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

albertdz pisze:sami prowokuja tym sygnalem ze sam mozesz wpasc pod samochod,
Tu akurat przyznam ci racje jade spokojnie ulica, poboczem i jak jakis frajer zatrąbi to wybija mnie to z rytmu i nie wiem co sie dzieje :D
ODPOWIEDZ