Maślakologia :)))
-
- Kontakt:
do SZELE ! do SZELE. Ja te mam cos podobnego z tym wybudzeniem umysłu... i nie wiem co to jest... tak jakbym sie obudził otworzył oczy ale nie moge mrugnąć, ruszuć żadną z części ciała, ani złapać oddechu nic .. to okropne ... dopiero po jakimś czasie jakbym zasypial to jest jakies 30sek i jest juz ok... Piszcie co o tym wiecie 

JEST
znalazłem coś na temat tego dziwnego uczucia pod czas snu
,,paraliż senny" http://www.paranormalium.pl/633,19,artykul.html

-
- Kontakt:
ja to mam czasem ale bardzo rzadko takie cos ze spadam ale w kolo nie ma nic ciemnosc lece coraz szybciej szybciej i nagle hamowanie konczy mi sie tor i sie budze ...
A UFO to mnie zawsze zastanawialo, tak samo duchy, ja na szczescie zadnego nie widzialem ale moj wujek twierdzi ze owszem, zbudzil go duch szwagra jak poszla w zimie rura w drugim domu (nie zamieszkalym obecnie), podobno ze spuscil wode w kiblu i jakby szedl w strone drugiego domu. No i uratowali dom od zalania.
Jak macie jakies historie tego typu to piszcie ja zawsze chetnie poslucham znaczy poczytam.
Ogladaliscie moze film Wag the dog fakty i akty. Moze ta wojna w gruzji byla niczym ta z tego filmu z Albania. W konuc polacy którzy wracali mowili ze nie czuli strachu ani nie widzieli "objawów" wojny. Wogóle to jesteśmy manipulowani.
Jak cos jeszcze nawymyslam to napisze. Ale licze na Was ///
EDIT: A tak wogole to ten temat ma juz ponad rok, pamietam ze w tamte wakacje tez tu cos wymyslalem... akurat czekalem na rower to pamietam ;_)
A UFO to mnie zawsze zastanawialo, tak samo duchy, ja na szczescie zadnego nie widzialem ale moj wujek twierdzi ze owszem, zbudzil go duch szwagra jak poszla w zimie rura w drugim domu (nie zamieszkalym obecnie), podobno ze spuscil wode w kiblu i jakby szedl w strone drugiego domu. No i uratowali dom od zalania.
Jak macie jakies historie tego typu to piszcie ja zawsze chetnie poslucham znaczy poczytam.
Ogladaliscie moze film Wag the dog fakty i akty. Moze ta wojna w gruzji byla niczym ta z tego filmu z Albania. W konuc polacy którzy wracali mowili ze nie czuli strachu ani nie widzieli "objawów" wojny. Wogóle to jesteśmy manipulowani.
Jak cos jeszcze nawymyslam to napisze. Ale licze na Was ///
EDIT: A tak wogole to ten temat ma juz ponad rok, pamietam ze w tamte wakacje tez tu cos wymyslalem... akurat czekalem na rower to pamietam ;_)
nikt nie wie...
-
- moderator
- Kontakt:
A dlaczego w wiekszości się uzywa torxów do tarczy a nie na imbusy ;p?
Jakies to ma znaczenie czy tak dla zajawki
?
Jakies to ma znaczenie czy tak dla zajawki

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/