Sćiąganie szwów
Sćiąganie szwów
Siema
Po nieprzyjemnej glebie na biku(prędkość niezauważone dziecko kierownica w bok i gleba> noga krwawi do domu>do szpitala>szycie(4 szwy)
Mam pytanie czy można samemu ściągnąc szwy? Pytanie pojawia sie dlatego że lece do Egiptu i tam nie wiem czy oni mi sciagną? A jak sie to robi i co trzeba kupić do tego?
Po nieprzyjemnej glebie na biku(prędkość niezauważone dziecko kierownica w bok i gleba> noga krwawi do domu>do szpitala>szycie(4 szwy)
Mam pytanie czy można samemu ściągnąc szwy? Pytanie pojawia sie dlatego że lece do Egiptu i tam nie wiem czy oni mi sciagną? A jak sie to robi i co trzeba kupić do tego?
Pewnie, że możesz. Potrzeba nożyczki ( najlepiej chirurgiczne ) + nie wiem jak się to nazywa fachowo, ale takie kleszcze z ząbkami ( z blokadą jak się zaciśnie, w sumie podobne do nożyczek ) + woda utleniona ( ewentualne coś więcej do odkażania ) i jedziesz.
Odkażasz narzędzia i miejsce ze szwami, Przecinasz szew po jednej stronie supełka i ciągniesz za supełek aż wyjdzie. Proste, łatwe i mało przyjemne, ale nie boli
Jak się boisz, to każdy lekarz Ci to zrobi ( nawet w egipcie
Odkażasz narzędzia i miejsce ze szwami, Przecinasz szew po jednej stronie supełka i ciągniesz za supełek aż wyjdzie. Proste, łatwe i mało przyjemne, ale nie boli
Jak się boisz, to każdy lekarz Ci to zrobi ( nawet w egipcie

[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
ja podobnie jak Steel2 tez wyciagalem sobie szwy z głowy i nic sie nie stalo...tylko woda utleniona i po sprawie bo po szwach zostaja malutkie dziurki jak po igle od strzykawki...i zagoi sie w 2dni taka ranka malutka...
jak ja wyciągałem sobie szwy to mialem uczucie takiego jakby swedzenia albo smyrania w środku tej ranki przez która przechodzil szew... ale po wyciagnieciu nie czulem nic juz...
wiec kolego woda utleniona nozyczki i cos do zlapania szwów i jedziesz
jak ja wyciągałem sobie szwy to mialem uczucie takiego jakby swedzenia albo smyrania w środku tej ranki przez która przechodzil szew... ale po wyciagnieciu nie czulem nic juz...
wiec kolego woda utleniona nozyczki i cos do zlapania szwów i jedziesz

[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Ja miałem 3 szwy na głowie i sam sobie je powyciągałem, uczucie wbrew pozorom przyjemne
chyba że jestem nie normalny ale lubię je
Musisz tylko dobrze skropić wodą utlenioną
ew poświęć ją wcześniej
Nic nie będzie Ci się działo, jeszcze na nodze... Tylko ściągnij w terminie te szwy bo inaczej może być babranina. A jak Ci się coś stanie to co z tego ? Od tego są później lekarze
Wal i sie nie bój ! Pozdr i powodzenia 
"Nic nam nie zaszkodzi bo jesteśmy młodzi !" 

Be free...
-
- Kontakt:
W Egipcie nie radze bo sam widzialem i moge potwierdzic - tam jest troche "INNA" sluzba zdrowia ( z akcentem na troche). A woda slona w ciul wiec raczej z kompania nici - chyba ze lubisz bol :PP ablo jakas gume na to zalozysz (taka jak np. na twarz do nurkowania jak sie ma pekniety bebenek czy cos tam... (Kawalek detki xD ?? ))