Gold label vs Argyle 409
Gold label vs Argyle 409
Witam mam zamiar kupić któryś z tych amorów i niestety mam dylemat bo nie wiem za dużo a ich temat. Co myślicie o tych amorkach ??
POzdrower
POzdrower
Niżej niż na ziemie i tak nie opadnę ;]
no to tak.. na stronie manita czytalem ze gold label ma jakas super twarda sprezyne czyli bedzie twardy moze nawet za ciebie za bardzo bo tez od wagi ridera zalezy i ogolnie dobrze sprawdza sie w streecie oraz dircie.. co do argylaka to mysle ze byl by lepszy powiez to solo air czyli dwie komory powietrzne i bedziesz mogl ustawic charakterystyke pracy dokladnie tak jak bedziesz chcial.. troche dziwne porwanie bo porownojesz powietrze i sprezyne ;].. w wadze chyba nie ma zbyt duzej roznicy bo gl wazy chyba jakos 2 kg a argyl 2.2 kg..
osobiscie bym od razy bral argylaka
pozdrooo
osobiscie bym od razy bral argylaka

pozdrooo
Waga Gold Labela na stronie jest podana bez sterówki i osi. Realna z fabrycznej długości sterówką to około 2,46 kg więć tu przewage ma Argyle. Sam ujeźdżam 318 a waże 75kg, mam kompresje skręconą na środek a i tak nie jestem w stanie go dobić nawet na małych dropach bo kiedyś testowałem.
Jeszcze może określ bardziej twój styl jazdy.
Jeszcze może określ bardziej twój styl jazdy.
Bombell to cos musialem pokrecic albo pomylic z innym amorkiem ze napisalem ze 2kg..
yellow wiem ze reklamuja labela jako najtwardszy amor swiata (chociaz moze i maja racje, bo nie wiem czy jest twardszy)..
powietrze to powietrze zawsze ustawisz idealnie po siebie.. a jak masz sprezyny to masz zabawe z wyborem sprezyny, ilosci oleju i takie tam, chociaz sprezyny sa bardziej napewno nie zawodne i mniej awaryjne niz np komory powietrzne;]..
pozdroo
yellow wiem ze reklamuja labela jako najtwardszy amor swiata (chociaz moze i maja racje, bo nie wiem czy jest twardszy)..
powietrze to powietrze zawsze ustawisz idealnie po siebie.. a jak masz sprezyny to masz zabawe z wyborem sprezyny, ilosci oleju i takie tam, chociaz sprezyny sa bardziej napewno nie zawodne i mniej awaryjne niz np komory powietrzne;]..
pozdroo