888rc3 czy fox 40rc2

re5pect
Kontakt:

Post autor: re5pect »

rc3 byłby najgorszym wyborem...
Moi faworyci:
1. Fox 40
2. Boxxer WC
3. 888rc2x
.
.
.
ostatnie 888rc3

No chyba że Ci się nie śpieszy, to poczekaj na boxxera 2009/2010. To dopiero będzie :mrgreen:
gg: 4709451
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

Dzięki wszystkim za pomoc.
Decyzja zapadła, padło na Foxa
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Damian04 pisze:A co do pękających boxxerów... nie raz widze co goscie odwalają na rs wc ładują potężne gapy dropy i nic ! Np. kto oglądał Seasons to wie o czym mówie Wink

Może i masz rację tylko pomyśl nad tym że taki sobie gość z Seasons rozwali boxera , wraca do domu a tam już czeka na niego 1 taki sam albo więcej... Tak więc ten argument wg. jest bez sensu...

Wszystko jest kwestią ustawień... Mam RC2X 07 i pogrzebałem w nim dość sporo aby dojść do tego aby pracował tak jak pracuje. Wielu się zachwyca tą pracą jednak ja mówię po prostu on tak powinien chodzić... Innych powala mnie jednak nie i pojawiła się chrapka na foxa 40 ;)
Damian04 pisze:mianowicie R chodziło pięknie wybierało wszystko, gośc który miał rc2x powiedział mi ze "tobie przynajmniej fajnie chodzi te 888!"
No to jakiś bałwan ten Twój kumpel bo nie sztuka kupić i tylko jeździć a potem narzekać że złe... Widać lewe rączki ma ?
Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

KaczorAC1 pisze:Może i masz rację tylko pomyśl nad tym że taki sobie gość z Seasons rozwali boxera , wraca do domu a tam już czeka na niego 1 taki sam albo więcej... Tak więc ten argument wg. jest bez sensu...
Zgadzam sie z tobą ze gdy rozwali wc to daja mu następnego, to jest oczywiste jak go rs sponsoruje. Ale zauważ jakiego on gapa,hope ładuje na tym demo 8 z wc przecież to jest szok! ten wc to powinien sie połamac jak zapałka po takim nawet i jednym skoku a tu boxxerowi nic sie nie stało, ziomek spokojnie wylądował...
O to mi chodziło ;)

KaczorAC1 pisze:No to jakiś bałwan ten Twój kumpel bo nie sztuka kupić i tylko jeździć a potem narzekać że złe... Widać lewe rączki ma ?
to nie jest mój kumpel, ziomka spotkałem na zawodach... jego kumpel w 66rc2x miał zwalone tłumiki, gdy wgiął go więcej niz połowe nie chciał mu wracać :P
Nie chcę nikomu odradzać 888rc2x ani w żaden sposób "jeździć" po tym amorze jest to świetny amortyzator cechujący się mnogością ustawień i bardzo dobrą pracą. Ale chciałem zaznaczyć ze dotykają go usterki , niedociągnięcia od strony producenta jak i od strony użytkowników. Widziałem już kilka ogłoszeń ziomków szukających tłumików do rc2x Ale wiadomo nic nie jest idealne... :P I tak jak napisał wcześniej KaczorAC1 dużo tez zależy od upodobań właściciela amora, zależy jak sobie go wyreguluje i jakiego oleju używa itd. ;) Mój kumpel z ekipy kupił nie dawno 888rc2x i jak narazie bardzo sobie chwali.
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
ODPOWIEDZ