Moi faworyci:
1. Fox 40
2. Boxxer WC
3. 888rc2x
.
.
.
ostatnie 888rc3
No chyba że Ci się nie śpieszy, to poczekaj na boxxera 2009/2010. To dopiero będzie

Damian04 pisze:A co do pękających boxxerów... nie raz widze co goscie odwalają na rs wc ładują potężne gapy dropy i nic ! Np. kto oglądał Seasons to wie o czym mówie Wink
No to jakiś bałwan ten Twój kumpel bo nie sztuka kupić i tylko jeździć a potem narzekać że złe... Widać lewe rączki ma ?Damian04 pisze:mianowicie R chodziło pięknie wybierało wszystko, gośc który miał rc2x powiedział mi ze "tobie przynajmniej fajnie chodzi te 888!"
Zgadzam sie z tobą ze gdy rozwali wc to daja mu następnego, to jest oczywiste jak go rs sponsoruje. Ale zauważ jakiego on gapa,hope ładuje na tym demo 8 z wc przecież to jest szok! ten wc to powinien sie połamac jak zapałka po takim nawet i jednym skoku a tu boxxerowi nic sie nie stało, ziomek spokojnie wylądował...KaczorAC1 pisze:Może i masz rację tylko pomyśl nad tym że taki sobie gość z Seasons rozwali boxera , wraca do domu a tam już czeka na niego 1 taki sam albo więcej... Tak więc ten argument wg. jest bez sensu...
to nie jest mój kumpel, ziomka spotkałem na zawodach... jego kumpel w 66rc2x miał zwalone tłumiki, gdy wgiął go więcej niz połowe nie chciał mu wracać :PKaczorAC1 pisze:No to jakiś bałwan ten Twój kumpel bo nie sztuka kupić i tylko jeździć a potem narzekać że złe... Widać lewe rączki ma ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość