Opinia
-
- Kontakt:
Opinia
Co sądzicie o rowerach firmy KONA (głównie chodzi mi o KONA: Dawg, Colier, Stinky)??
-
- Kontakt:
powiem ci tylko ze hardtaile sa ciezkie jak cholera i koszmarnie mulowate do czasu, az zmienisz amorka na wyzszy... ale i tak zwrotnosc jest wtedy kiepska. zastanawiam sie nawet czy nie spylic mojego stuffa :/
jak jest z fullami nie wiem :)
jak jest z fullami nie wiem :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
tia shinobi tu sie popisales... oni nie jezdza w disorderach na tym co lubia tylko na tym co maja reklamowac :]
hehe a konz te sa dzikie ale jakby do shreda dac amora np dj to by sie wagowo dobrze ustawil :P
jedyne co uwazam za duzy shit (!) to marcok w tych konach... mz race mojemu kumplowi rozjebal sie po tygodniu :| tragedia no. nie ufam tej firmie wogole jush...
hehe a konz te sa dzikie ale jakby do shreda dac amora np dj to by sie wagowo dobrze ustawil :P
jedyne co uwazam za duzy shit (!) to marcok w tych konach... mz race mojemu kumplowi rozjebal sie po tygodniu :| tragedia no. nie ufam tej firmie wogole jush...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ogólnie firma jaest spoko sam przymierzam sie do zakupu Stuffa a nie jekiegoś Scrapa ani Shreda z uwagi na ich amory które długo nie pociągną a co do ram hardtail to wydają mi sie bardzo dobre tylko oczywiście płaci sie troche za firme ale nich strace i tak starzy kupują rower
The Power Is On Your Side !!!
moiwe ze rowerek nie jest zly ale jak dla mnie dziki... lekki przod ma. a amor to shit i nic tego nie zmieni. (tzn mojej opinii... no ale sory po tygoniu sie pierdolnal co jest grane?!)
fakt faktem korby mostek kiera pedaly naped caly jest ok. ramka super ale kupowana osobno nie jest taka fajna (cena) no ale razem to dzikie wrazenie sprawia... lekki przod ja to lubie miec ciezko pod lapami :P
fakt faktem korby mostek kiera pedaly naped caly jest ok. ramka super ale kupowana osobno nie jest taka fajna (cena) no ale razem to dzikie wrazenie sprawia... lekki przod ja to lubie miec ciezko pod lapami :P
www.bikeaction.pl