Opinia

KSZY-KSZY_88
Kontakt:

Opinia

Post autor: KSZY-KSZY_88 »

Co sądzicie o rowerach firmy KONA (głównie chodzi mi o KONA: Dawg, Colier, Stinky)??
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

powiem ci tylko ze hardtaile sa ciezkie jak cholera i koszmarnie mulowate do czasu, az zmienisz amorka na wyzszy... ale i tak zwrotnosc jest wtedy kiepska. zastanawiam sie nawet czy nie spylic mojego stuffa :/
jak jest z fullami nie wiem :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

ej, nie mow sam sie przymierzam do shreda, jak mozesz mowic ze rowery na ktorych wymiataja w disorderach sa mulowate??!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

tia shinobi tu sie popisales... oni nie jezdza w disorderach na tym co lubia tylko na tym co maja reklamowac :]

hehe a konz te sa dzikie ale jakby do shreda dac amora np dj to by sie wagowo dobrze ustawil :P

jedyne co uwazam za duzy shit (!) to marcok w tych konach... mz race mojemu kumplowi rozjebal sie po tygodniu :| tragedia no. nie ufam tej firmie wogole jush...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
BblaSt
Kontakt:

Post autor: BblaSt »

**** *****.

Mam Shreda i po raz kolejny napisze <Opcja szukaj>, ze te rowerki sa zajebiste i amory sa zajebiste i ramy sa zajebiste i w ogole cala firma jest zajebista.
... Black Worship From Chaos ...
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

ogólnie firma jaest spoko sam przymierzam sie do zakupu Stuffa a nie jekiegoś Scrapa ani Shreda z uwagi na ich amory które długo nie pociągną a co do ram hardtail to wydają mi sie bardzo dobre tylko oczywiście płaci sie troche za firme ale nich strace i tak starzy kupują rower
The Power Is On Your Side !!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

moiwe ze rowerek nie jest zly ale jak dla mnie dziki... lekki przod ma. a amor to shit i nic tego nie zmieni. (tzn mojej opinii... no ale sory po tygoniu sie pierdolnal co jest grane?!)

fakt faktem korby mostek kiera pedaly naped caly jest ok. ramka super ale kupowana osobno nie jest taka fajna (cena) no ale razem to dzikie wrazenie sprawia... lekki przod ja to lubie miec ciezko pod lapami :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

eee tam ,jak masz tego shreda to wolalbym 10000x bardziej cos takiego niz jakiegos tam dragstara, taki bike z renoma za 2400,- moim zdaniem spoko
freeride21

Post autor: freeride21 »

Podczas jakiej jazdy rozjebał tego MZ Compa ?
cross country czy maraton ?
przecież do tego jest ten amorek , jak używał nie zgodnie z przeznaczeniem to nie dziwne że rozjebał
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

człowieku połowa osób na tym forum używa pewnie swojch amortyzatorów nie do tego do czego są stworzone i ja nie jestem wyjątkiem mój jest tani i do XC ale katuje go i sie bardzo robrze trzyma
The Power Is On Your Side !!!
ODPOWIEDZ