zajebali mi rower- wd40

Hunter
Kontakt:

Post autor: Hunter »

WSPÓŁCZUCIA BRCHU :((
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
BimBim

Post autor: BimBim »

przejebane... ;/
swoja droga czyms ci grozili? trzymali cie? jak to bylo? nie mogles krzyczec czy sprobowac uciekac?
Hunter
Kontakt:

Post autor: Hunter »

JAK U NAS BĘZDIE TEN SPRZĘT TO BĘDE O TYM WIEDZIAŁ I DAM CYNKA POZDRO ZŁAPIĄ SKURWIELI TAKICH ZABAWEK JAK TWOJA MAŁO JEST:))
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
qbek
Kontakt:

Post autor: qbek »

ojaaaa qwa ale lipa !!!!! ostatnio mojemu qmplowi za.... rower !! podeszlo do niego jakis 2 zaszli go od tylu dostal w ryj nie wiedzial co sie dzieje spad z roweru a na dodatek ze "skarpy" kolesie rowery bo jeszcze bmx ukradli zabrali i se pojechali !! ale paly juz zlapaly 2 wiec rower sie odnajdzie naszczescie !! stary wspolczuje ci!! taki bike !! jak zobacze to dam znac !! mam nadzieje ze znajdziesz!!!!!!!!

pozdr!!
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Teraz jest wogole masakra, wiecie wakacje itd, duze zapotrzebowanie na rowery. Osobiscie Ci wspolczuje i wiem jak to jest miec serce w gardle bo juz kilka razy ostro dociskalem pedaly goniony przez 2-4 kolesi na takich ulicach jak Limanowskiego czy Wschodnia ( ludzie z Łodzi kumaja o co chodzi) Ja powiem Ci Wd40 tylko tak szczescie w nieszczesciu ze calosc z tego co mowisz odbyla sie kulturalnie. Wiesz ludzie potrafia zabic, pobic, lub konkretnie okaleczyc za 5 zl na wino, a co dopiero za rower. Sam bylem niemalze bylem swiadkiem akcji jak 3 odwaznych kolesi kilka lat temu probowali zrzucic malego gnoja z jego Scotta (kiedys mega szpan, lans i wogole, wiecie te gadki- moge ci zalatwic scotta za milion piecet) w Arturowku ( cos ala park, masa ludzi itd) za pomoca kija basebolowego. Niestety mieli pecha ze gowniarz jechal 1szy a jakies 20 m za nim jechali jego stari koledzy lub bracia. Reszte mozecie sobie dopowiedziec. Czasami lepiej jest oddac rower niz stracic zeby. Nowy porcelanowy zab to wydatek ok 2 tysi strac 10 zebow i masz 20 tysiakow. Echh wogole szkoda gadac. Ja mam chora jazde z tym zeby kupic sobie jakas pukawke + tlumik - ale to jest juz chore myslenie bo bylbym morderca ... ale jakis paralizator to chyba dobre rozwiazanie... Szczerze mowiac nie liczylbym na odnalezienie tego roweru wiec zaczolbym skladac nowy, a w razie czego jak sie znajdzie to bedziesz mial 2 :) Tak czy inaczej zycze powodzenia i ludzie na milosc boska nie prowokujcie chorych sytuacji, nie ma co hojraczyc. Kumple sie np ze mnie smieja ze jadac wieczorkiem i widzac jakis kolesi w grupie liczniejszej niz my wybieram inna droge... no coz ... lepiej zrobic 200 m wiecej niz wracac autobusem do domu z rozwalonym nosem. Jeszcze raz zycze powodzenia.
n0 ridE n0 fUN
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

O ja stary głebokie wyrazy współczucia, na kili w biały dzień kur*wa
wszystkim kumplom powiem, a jak dotrze do Miskolca to się znajdzie :)
Nie no poprostu ale wiesz na kili częso siedziało 2 typków przyjeźdżali samochodem zawsze siedzieli z tyłu kili tam przy ślimaku i tej wieeelkiej hoopie w lesie.
hmm to był jakiś czarny samochód więcej nie pamiętam

ale trzymaj Się

Boshe co się porobiło
A tam
T o M e K
Kontakt:

Post autor: T o M e K »

FUCK , kradziejstwo sie szerzy...
Żal mi cie chopie. Jak bym przypadkiem zobaczyl takie cudo na mieleckich drogach to daje znac. Trzymaj sie!
Baby :młoda leciała jak strzała,a stara szczała jak leciała
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

jak mozecie to na ulicy badzcie ... i jak ktos idzie do zdaleka od niego ...

jakby to powiedziec... ehhhh;/

pozdrawiam zycze odnalezienia zguby albo wygranej w totka i zlozenia nowego bajka ;-)
worm
Kontakt:

Post autor: worm »

współczuje :( zajebisty rowerek. przykro mi...
: author :

www.worm.com.pl
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

jezdze po calej wawie, bede wypatrywal!!! a ty sie trzymaj!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

wspolczuje ci i sam teraz bede bardziej uwazal zwlaszcza ze u nas w **** i jeszcze wiecej jest tych pier...ch dresow,jumaczy bo mieszkam w lodzi ale ta zaraza jest wszedzie qrrrrwa Boooże zrob cosik z tym.Naprawde ci wspolczuje bo musi to byc potworna sprawa ja naszczescie jeszcze nie mialem zadnego przypalu i szczescie ze jestes caly.
piozdrrro :) 3,143k4r2 skad jestes ja mieszkam zaraz przy limance i jesli masz tam klopoty to wal do mnie na ggps.nie jestem drech ale ich znam
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Lans a lot
Kontakt:

Post autor: Lans a lot »

Żaden cock nie umknie mojej uwadze! Wawa luka.
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

patszam w Wieliczce i okolicznych fśach....

współczuje....
GG:3376530
T o M e K
Kontakt:

Post autor: T o M e K »

Co WAm powiem, to wam powiem ale jest spoko ze przynajmniej co do niektorych tematów panuje niepodzielna zgodnosc... YEAH, tak trzymajmy!!!
Baby :młoda leciała jak strzała,a stara szczała jak leciała
matt_eush
Kontakt:

Post autor: matt_eush »

stary my condolations, feel sty 4 u, cracov's wit u. nie wiem co sie dzieje w tej polsce juz sie czase boje wychodzic ! policja nic przechodni nic nikt nie chce pomoc! to ja juz nie wiem co robic kalasha w plecaku nosic trza bo inaczej nie przejdzie jeshcze raz 3m sie
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

na BSK,kili,skateparku rozwiesilem foty z informacja i mam mala prosbe- nie zrywajcie tego!!! Pliz!!!
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

wspolczuje stary fajny rower i fajny tel ja bym sie zajebal gdybym rower stracil

a tak wogule to zaczynam rozumiec hitlera on nie lubil zydow a my drechow to moz epowinnismy otworzyc nowy oswiecim i do gazu z drechami? i robic sobie ozdoby na rower z ich zebow i pokrowce na oponki z ich wlosow
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

No szkoda wielka też będę patrzył....

A Rudy jak odzyskaliście???

Wbita na jame i wpier***?????
eeeeee.....rower...
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Naprawde szczerze Ci wspolczuje.. Sam nie wiem co bym zrobil jakbym stracil swoj rowerek.. Jak cos sie pokarze w czewie to dam znac.. Trzymaj sie..
www.pinkbike.com/photo/1007092/
ODPOWIEDZ