zajebali mi rower- wd40
ojaaaa qwa ale lipa !!!!! ostatnio mojemu qmplowi za.... rower !! podeszlo do niego jakis 2 zaszli go od tylu dostal w ryj nie wiedzial co sie dzieje spad z roweru a na dodatek ze "skarpy" kolesie rowery bo jeszcze bmx ukradli zabrali i se pojechali !! ale paly juz zlapaly 2 wiec rower sie odnajdzie naszczescie !! stary wspolczuje ci!! taki bike !! jak zobacze to dam znac !! mam nadzieje ze znajdziesz!!!!!!!!
pozdr!!
pozdr!!
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
Teraz jest wogole masakra, wiecie wakacje itd, duze zapotrzebowanie na rowery. Osobiscie Ci wspolczuje i wiem jak to jest miec serce w gardle bo juz kilka razy ostro dociskalem pedaly goniony przez 2-4 kolesi na takich ulicach jak Limanowskiego czy Wschodnia ( ludzie z Łodzi kumaja o co chodzi) Ja powiem Ci Wd40 tylko tak szczescie w nieszczesciu ze calosc z tego co mowisz odbyla sie kulturalnie. Wiesz ludzie potrafia zabic, pobic, lub konkretnie okaleczyc za 5 zl na wino, a co dopiero za rower. Sam bylem niemalze bylem swiadkiem akcji jak 3 odwaznych kolesi kilka lat temu probowali zrzucic malego gnoja z jego Scotta (kiedys mega szpan, lans i wogole, wiecie te gadki- moge ci zalatwic scotta za milion piecet) w Arturowku ( cos ala park, masa ludzi itd) za pomoca kija basebolowego. Niestety mieli pecha ze gowniarz jechal 1szy a jakies 20 m za nim jechali jego stari koledzy lub bracia. Reszte mozecie sobie dopowiedziec. Czasami lepiej jest oddac rower niz stracic zeby. Nowy porcelanowy zab to wydatek ok 2 tysi strac 10 zebow i masz 20 tysiakow. Echh wogole szkoda gadac. Ja mam chora jazde z tym zeby kupic sobie jakas pukawke + tlumik - ale to jest juz chore myslenie bo bylbym morderca ... ale jakis paralizator to chyba dobre rozwiazanie... Szczerze mowiac nie liczylbym na odnalezienie tego roweru wiec zaczolbym skladac nowy, a w razie czego jak sie znajdzie to bedziesz mial 2 :) Tak czy inaczej zycze powodzenia i ludzie na milosc boska nie prowokujcie chorych sytuacji, nie ma co hojraczyc. Kumple sie np ze mnie smieja ze jadac wieczorkiem i widzac jakis kolesi w grupie liczniejszej niz my wybieram inna droge... no coz ... lepiej zrobic 200 m wiecej niz wracac autobusem do domu z rozwalonym nosem. Jeszcze raz zycze powodzenia.
n0 ridE n0 fUN
O ja stary głebokie wyrazy współczucia, na kili w biały dzień kur*wa
wszystkim kumplom powiem, a jak dotrze do Miskolca to się znajdzie :)
Nie no poprostu ale wiesz na kili częso siedziało 2 typków przyjeźdżali samochodem zawsze siedzieli z tyłu kili tam przy ślimaku i tej wieeelkiej hoopie w lesie.
hmm to był jakiś czarny samochód więcej nie pamiętam
ale trzymaj Się
Boshe co się porobiło
wszystkim kumplom powiem, a jak dotrze do Miskolca to się znajdzie :)
Nie no poprostu ale wiesz na kili częso siedziało 2 typków przyjeźdżali samochodem zawsze siedzieli z tyłu kili tam przy ślimaku i tej wieeelkiej hoopie w lesie.
hmm to był jakiś czarny samochód więcej nie pamiętam
ale trzymaj Się
Boshe co się porobiło
A tam
wspolczuje ci i sam teraz bede bardziej uwazal zwlaszcza ze u nas w **** i jeszcze wiecej jest tych pier...ch dresow,jumaczy bo mieszkam w lodzi ale ta zaraza jest wszedzie qrrrrwa Boooże zrob cosik z tym.Naprawde ci wspolczuje bo musi to byc potworna sprawa ja naszczescie jeszcze nie mialem zadnego przypalu i szczescie ze jestes caly.
piozdrrro :) 3,143k4r2 skad jestes ja mieszkam zaraz przy limance i jesli masz tam klopoty to wal do mnie na ggps.nie jestem drech ale ich znam
piozdrrro :) 3,143k4r2 skad jestes ja mieszkam zaraz przy limance i jesli masz tam klopoty to wal do mnie na ggps.nie jestem drech ale ich znam
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
-
- Kontakt:
wspolczuje stary fajny rower i fajny tel ja bym sie zajebal gdybym rower stracil
a tak wogule to zaczynam rozumiec hitlera on nie lubil zydow a my drechow to moz epowinnismy otworzyc nowy oswiecim i do gazu z drechami? i robic sobie ozdoby na rower z ich zebow i pokrowce na oponki z ich wlosow
a tak wogule to zaczynam rozumiec hitlera on nie lubil zydow a my drechow to moz epowinnismy otworzyc nowy oswiecim i do gazu z drechami? i robic sobie ozdoby na rower z ich zebow i pokrowce na oponki z ich wlosow
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917