Na to miał strój z lycry... taki strój jak by nie było...jest po prostu bardzo wygodny...tylko wygląda jak wygląda

W xc jeżdżą w lajkże raczej dlatego bo kolesie mają ogromny wysiłek i się pocą a lycra podobno dobrze pot odprowadzabodzio2k pisze:Tylko nadal nie rozumiem obrońców lycry skoro na widok każdego miłośnika XC, podświadomie każdy z nas myśli: ale pedał! Very Happy
wina mu, bo dobrze gada!Spaced pisze:I nie chodzi tylko o firmy odzieżowe ale również o propagacje sportu i lycra nie pomaga wizerunkowi za bardzo (ilu z was chciałoby w lycrze jezdzic?).
Digas - ale (jak Czerwony napisał) kogo obchodzi zdanie osób postronnych? "Mnie" interesuje to, czy jest mi wygodnie i wczym lepiej wygrać. Osobiście jeżdżę w lycrze tylko w te najcieplejsze dni, ale rozumiem ludzi którzy jeżdżą tak na codzień.Digas pisze:zawodnik DH w obcisłych ciuszkach wygląda dość.. zabawnie, żeby nie powiedzieć że śmiesznie, dla osób postronnych
Bo wiedzą co dobre. Trial jest dosyć "statyczną" dyscypliną gdzie nie czuć "wiatru we włosach" - który działa jak darmowy wentylator. Tutaj zalety lycry są podobne jak w XC - bardzo dobrze odparowywuje pot, dzięki czemu jest dużo przyjemniej i chłodniej.bodzio2k pisze:Kolejna sprawa, która mnie interesuje - czemu polscy trialowcy lansują się w lycrze skoro ich koledzy z Europy Zach. naogół popylają w luźnych ciuszkach. Dla mnie obciach totalny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość