Może walne głupio :P ale, gadałem kiedyś w Myślonach, z kolesiem który objeżdżał z kumplem ramy swojej konstrukcji, tak twierdził, Mówił On że spawał w Czechach, Da rade kupić takie Zubmi do "samodzielnego" montażu, lub wybrać miejsce w którym odbędzie się montaż końcowy ? bo jeśli konstrukcja jako taka jest niezła (rama Baaardzo mi się podoba i Również Myślałem właśnie o modelu F-44), (pozostają jeszcze oczywiście braki, pęknięcia i wygięcia) To można by się pokusić o custom de lux tzn nie w mielcu

Hehe O tych Panach słyszy się od dawna i ciągle to samo, jakość na "low" nawet kiedyś był cały artykuł kolesia ze zdjęciami, rachunkami, kopiami listów itd, jak to się męczył z trialówką za 1000pln spawaną w mielcu
Shawnphono3 Chodzi o to że My, jako potencjalni klienci Mamy prawo, domagać się pewnych rzeczy, takich jak, szacunek, docenienie, i dbałość o detale. Jednak Pan Paweł, w temacie wypowiadał się kilkukrotnie i za każdym razem zwracał się, hmm nie ładnie, nie odpowiadając na zadanie rzeczowe pytania, i wymyślając bzdury. Czasy się zmieniają i to producent ma się bić o klienta, a nie Klient o producenta, jest duuurza konkurencja na rynku i Musi się taki ktoś zastanowić, bo przecież to My dajemy mu na chleb.
a teraz besztajcie :]