Sztywniak do DH/FR
Dartmoor to nie jest sprzęt do DH. Nawet na początki i amor też niech weźmie dobry to będzie miał sprzęt na latka. Już za rok będzie ważył 70 kg, pamiętaj. TVT Husselfelt Howitzer suport, złamałem go po dwóch miesiącach od zakupu nówki ze sklepu. Mój kumpel SLX'a suport złamał po trzech miesiącach. Szukaj mocniejszego sprzętu. Shimano Saint bardzo dobra korba, tylko musisz dać 600 zł (Jest z suportem). :P Powiem Ci, że nie złożysz reszty sprzętu za 1000 zł. Tyle będą kosztować koła. Taka prawda ziom ;/
Vermin, Baca.
Vermin chlopak wazy 55 kg wiec po jaka cholere mu saint !? korba z wyzszej polki jezeli na rower ma 3000zl to niech kupi wlasnie tego truvativa, nie ma szans jtego zaje*ac nie wiem jak ty to zronbilees ze polamales suport, ja to korbe chyba pol roku w sterrcie katuje a wczesniej w enduro, i tylko troche sie pogiela ale suport jest calya waze 72kg , boze jak czytam niektore posty na tym forum to naprawde mam ochote pierd*lnac w głową w sciane,
a jezeli chodzi o rame to mysle ze to co podal greenman bedzie dobre, chociaz szkoda ze nie mozez kupic urzywanej wtedy polecilbym ci bitcha z 2k7 lub 2k6 nie wiem ktory byl lepszy
a jezeli chodzi o rame to mysle ze to co podal greenman bedzie dobre, chociaz szkoda ze nie mozez kupic urzywanej wtedy polecilbym ci bitcha z 2k7 lub 2k6 nie wiem ktory byl lepszy
Ludzie przerażacie mnie
@Vermin, proponujesz korbę za 6 stówek, przy rowerze za 3000 zł. Gdzie tu jest logika? Napisałeś też, że koła mnie wyniosą 1000 zł. Ja myślałem o czymś w stylu: przód: s-type, Reborn Bloodline 20; tył- s-type, Novatec. W sumie wyniosło by mnie to gdzies kolo 600 zl, a przy moje wadze, wątpię, czy coś by się tym obręczom stało
Napiszcie, co sądzicie o twardości Domaina? Nie byłby dla mnie za twardY?