jackal i jego geometria:/

war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

war23 wrzuć zdjecie jak skonczysz bo mi sie te ramki hardcorowo podobaja
no spoko jak tylko bd mial foxa i nowe hample to zrobie zdj etapu^^ a ja tez sie podjaralem ta ramką... wczoraj smigalem w wolskim i bylo spoko ale brak napinacza psuje zabawe:/
Karpiel i Duncon to moje zycie
war23
Kontakt:

co ciekawe totem nie jest duzo wyzszy niz fox:> moze jak zanjede jakiegos 2 stepa to kupie^^
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

war23 tylko 09. Wczesniejsze modele 2stepa sypaly sie cholernie.
war23
Kontakt:

wiem kumpel mial totema i 3! razy wymienial system:/
ps. czy na gwarancji mozna wymienic korone na 1.1/8 cala i lagi. chodzi o totema. na prawej ladze zdarlo (no ten :P kurcze zapomnialem jak sie to cos nazywa:))) :lol:
Adifek
Kontakt:

Post autor: Adifek »

difek napisał:
Totem ma 180mm a on potrzebuje max 165.

Totem Coil i Solo Air owszem mają po 180 ale 2 step air o którym wspomniałem ma regulacje pomiędzy 135-180 mm więc ustawi go sobie jak mu sie żywnie podoba a na przyszłosć spokojnie podejdzie taki wideł do fulla
To pokaż mi go na oficjalnej stronie:
http://sram.com/en/rockshox/freeride/totem/#tab1
powodzenia!
Poza tym z tego co pamiętam regulacja w RS'ach ma 2 opcje - albo minimalny skok albo maksymalny - zatem na prawdę ustawi jak mu się żywnie podoba! lol
Spaced pisze:Adifek działają działaja Wink Warto RC brac. Ale do DH to za lekkie beda. Lyric Solo Air to dobra opcja moim zdaniem. Ew. Jak masz kase to Magura Wotan. Konstrukcja zapewni ci niesamowita sztywnosc wiec do dh jak znalazł.
Użytkownik tobo twierdził, że nie opłaca się brać RC, bo regulacja są niedopracowane. Ale choć sam go nie znam osobiście, to patrząc jakie miał rowery i jego doświadczenie, można zaufać jego ocenie. Co do wagi 2100 gram to 800 gram mniej niż boxxer, a przecież druga pólka swoje waży, dłuższe golenie też, nie wspomnę o tym, że boxxer ma 40mm większy skok więc dochodzi kolejne parę gram. No i warto zauważyć, że foxy słyną z lekkości przy zachowaniu sztywności.
ODPOWIEDZ