Mavic Deetraks vs. Mtx33 & Novatec.
Mavic Deetraks vs. Mtx33 & Novatec.
Siema. Stoję przed wyborem kompletu kół na nowy sezon i zastanawiam się między kompletem Mavica Deetraksów - mogę je mieć za 900zł nowe, bądź złożenia kół na MTX33 i piastach Novateca ze szprychami DT Champion Black. Tylko pytanie - co lepsze. Wg. składaka na rowerowy.com taki set na MTX'ach wyszedł by mnie 750zł, czyli mavici ponad 150zł doroższe, ale czy lepsze? Na pewno lżejsze, ale czy mocniejsze? Jeżdżę FR i DH na sztywniaku i zależy mi na dobrych kołach które swoje wytrzymają. Co wybrać?
Johnyk róznica jedyna taka, ze poczekasz sobie kolo 1.5tygodnia. Z CRC to jak kupowac w sklepie z Gdańska dla ciebie. Czas dojsca i tak bylby podobny, a ceny nizsze
Nie wiem czemu sie tak ludzie panicznie boja tej "zagranicy". Unie mamy wiec UK to własciwie nie jest ta "zagranica" 
Deetracksy maja dla mnie ten sam problem co deemaxy - dopłacasz, za to ze to kompletne koło od mavica.

Deetracksy maja dla mnie ten sam problem co deemaxy - dopłacasz, za to ze to kompletne koło od mavica.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kup sobie na CRC od razu całe koła. Nawet możesz poskładać samemu na stronie i przyjdą złożone.
Mając taki budżet możesz spokojnie złożyć porządne lekkie koła np: tył/przód Nuke Proof lub Hope Pro 2 + mavic EX 721 ( 823 jak chcesz bezdętkowe ) i przód tak samo.
Na CRC masz za 35 F przednią piastę Hopa na wyprzedaży
Mając taki budżet możesz spokojnie złożyć porządne lekkie koła np: tył/przód Nuke Proof lub Hope Pro 2 + mavic EX 721 ( 823 jak chcesz bezdętkowe ) i przód tak samo.
Na CRC masz za 35 F przednią piastę Hopa na wyprzedaży