95% z Was, biorących udział w konkursie, gdybym poprosił o film - nie wysłałoby go, bo po prostu nie był nagrywany... widać to po screenach, więc tak na dobrą sprawę sami nie dotrzymujecie ustaleń
co do filmu - każdy z Was się doszukuje teorii spiskowej, proszę bardzo... mnie w to nie mieszajcie

nie będę komentował tego, stało się - koniec i kropka... mogę tylko obiecać, że drugi taki nie przejdzie, ale wtedy z tych 5% co filmy nagrywa zostanie może z 1%, więc i tak źle i tak nie dobrze
z innej beczki - ilu z Was, "pieniaczy", wzięło udział w konkursie? nagrało film? nie wiem kto jest kto, więc o żadne ustawianie konkursu proszę mnie nie posądzać
na sam koniec - trasa... heh, owszem można znaleźć lepszą, płynniejszą i w ogóle och i ach, ale... dzięki trudnej, kanciastej i nie płynnej trasie powstają różnice czasowe, a o to mi chodzi... pierwsza trasa miała sekcje muld, które robiły taką różnicę, że na przestrzeni 90 miejsc jest ledwo 0.7s różnicy... na tej mapie różnice będą większe, co sprawia, że wszyscy mają szanse na końcowy triumf...
trzecia trasa będzie jeszcze "trudniejsza i ciekawsza"
PRZESTAŃCIE SIĘ W KOŃCU KŁÓCIĆ, SPISKOWAĆ, ZACZNIJCIE GRAĆ...
jak uda mi się zrobić drugą edycję, to będzie freestyle... chociaż z drugiej strony zastanawiam się czy warto, przy takich "aferach"
uh... rozpisałem się... make love not pis