Ustawka Wawa 29 (niedziela)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
takie male sprostowanie jest 3:03... :]
hehe co do autobusow... zadne problem sie wbic w 7osob do niego... to po 1wsze... tylko trzeba sie wbic w momencie gdy jest najmniej ludzi... po 2. ja nie jade... heh:] ale to niewazne... i po3. filmiki... hm... ta miejscowka jest lipna... nic ciekawego oprocz predkosci... juz lepiej sobie pojechac na kazurke i poskakac dirty;] pozdr.
hehe co do autobusow... zadne problem sie wbic w 7osob do niego... to po 1wsze... tylko trzeba sie wbic w momencie gdy jest najmniej ludzi... po 2. ja nie jade... heh:] ale to niewazne... i po3. filmiki... hm... ta miejscowka jest lipna... nic ciekawego oprocz predkosci... juz lepiej sobie pojechac na kazurke i poskakac dirty;] pozdr.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
jakjuz bedziecie w okolicy radosci to polecam dosc dobra i bardzo nowiotk¹ mijescowke .. maly spocik dirtowy u Adama Wrzesinskiego na podworku..
3 hopki w rytmi nie za duze... od 12 feetow w dol...
ale dosc techniczne
dojazd
521 do przystanku "pumologiczna"
przebitak na druga strone torów....
szukacie ul. Planetowej 23 mijacie dom skrecacuie w prawo i jestescie na mijsccu ,...bardzo fajnym mijescu
3 hopki w rytmi nie za duze... od 12 feetow w dol...
ale dosc techniczne
dojazd
521 do przystanku "pumologiczna"
przebitak na druga strone torów....
szukacie ul. Planetowej 23 mijacie dom skrecacuie w prawo i jestescie na mijsccu ,...bardzo fajnym mijescu
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
Widze ze wszyscy pierdola trzy po trzy... Jaki Rembertow??? Jesli chcecie koniecznie jechac autobusem to jedziecie az do petli autobusami 525 i 125. To jest Miedzylesie, a nie Rembertow, Lomianki, Ursynow czy co tam jeszcze! Dzikus, wpadaj!Chetnie zamienie pare slow... Krzywy, moze Tobie miejscowka nie lezy, ale jak by nie patrzec jest to najlepiej rozwinieta i utrzymana miejscowka w calej Wawie jesli chodzi o north shory.Klimat ma specyficzny, ja go lubie, Ty nie musisz... Ale to ze budowniczowie sa niesympatyczni to g*** prawda!Nie znasz ich, wiec nie oceniaj! Nie musza sie przecierz szczerzyc do kazdego jak panienka z reklamy pasty do zebow, nie? Znam wszystkich, sam zaczynalem budowac to miejsce, jezdze z nimi i uwazam ze sa ok. Mowisz ze nic specjalnego? Zrob sam taka miesjcowke! I jeszcze jedno, nazwa to CZARNIAK nie Czerniak jak bywa czasem mylnie nazywana.
Bierzta kaski, ochraniacze i wpadajta!
ciamek
Bierzta kaski, ochraniacze i wpadajta!
ciamek
ciamek - no offence! przeciez wiem no i tego nie zaprzeczam, super sa dlugie northshore'y itp. ale to nie dla mnie i mi klimat miejscowki nie lezy. po prostu nie czuje sie tam dobrze. a ze niektorzy sa czasem nie mili to coz, no nie kazdego musza kochac i w sumie mi to rybka.
jak DLA mnie nic specjalnego, wole po centrum posmigac, na kazoory wpasc itp. ale to moje zdanie, nie kazdy musi sie z nim zgadzac :] milej zabawy dzis.
(ps wlasnie sie widzialem z rufusem moze wpadnie :P)
jak DLA mnie nic specjalnego, wole po centrum posmigac, na kazoory wpasc itp. ale to moje zdanie, nie kazdy musi sie z nim zgadzac :] milej zabawy dzis.
(ps wlasnie sie widzialem z rufusem moze wpadnie :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ach, jaki ja glupi jestem...
ale to pewnie dlatego, ze nie rozumiem tych ZMODYFIKOWANYCH obcych slowek... no popatrz... 12ft, kto by pomyslal?
a ja wciaz myslalem, ze w polsce mamy wypasiony system metryczny a nie jakies anglosaskie gowno... my penis is over half foot long...teraz juz wiem... a tak w ogole, nie mozna po prostu napisac, ze jest to 360cm w dol?
tak czy owak dzieki koshal, bardzo mi pomogles, gine wsrod gaszczu pojebano-pozersko-cynkowskich slowek mlodego pokolenia "bikerow" i "railfighterow mtb"
pozdro 600 ziooooooom. cyna.
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
ale to pewnie dlatego, ze nie rozumiem tych ZMODYFIKOWANYCH obcych slowek... no popatrz... 12ft, kto by pomyslal?
a ja wciaz myslalem, ze w polsce mamy wypasiony system metryczny a nie jakies anglosaskie gowno... my penis is over half foot long...teraz juz wiem... a tak w ogole, nie mozna po prostu napisac, ze jest to 360cm w dol?
tak czy owak dzieki koshal, bardzo mi pomogles, gine wsrod gaszczu pojebano-pozersko-cynkowskich slowek mlodego pokolenia "bikerow" i "railfighterow mtb"
pozdro 600 ziooooooom. cyna.
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
No ja właśnie wróciłem do domu. Bardzo udany wypadzik rozpoznawczy.
Chłopaki z toru spoko ziomy. Wypiliśmy browarki, pogawędziliśmy, większość troche pojeździła, Przemooo roździewiczył duro z 2m dropa. Kilka gle było, ale to norma. Nakręciliśmy kilka filmików, pstrykneliśmy pare fot. Jechalśmy busem w sześiu, tylko jakiś dziad miał wąty w drodze powrotnej ale miłe panie pasażerki od razu go objechały że grzecznej młodzieży sie czepia. Nas z centrum jechało sześciu, na miejscu dojechało/było jeszcze 7 osób i sporo publiki.
Z chęcią wybiore sie jeszcze raz tylko nachetniej nie na tym moim pierdolocie który nadaje sie tylko do towrzyszenia mi przy browarze : D
Jak ktoś będzie miał już foty na necie to prosze o linka.
Chłopaki z toru spoko ziomy. Wypiliśmy browarki, pogawędziliśmy, większość troche pojeździła, Przemooo roździewiczył duro z 2m dropa. Kilka gle było, ale to norma. Nakręciliśmy kilka filmików, pstrykneliśmy pare fot. Jechalśmy busem w sześiu, tylko jakiś dziad miał wąty w drodze powrotnej ale miłe panie pasażerki od razu go objechały że grzecznej młodzieży sie czepia. Nas z centrum jechało sześciu, na miejscu dojechało/było jeszcze 7 osób i sporo publiki.
Z chęcią wybiore sie jeszcze raz tylko nachetniej nie na tym moim pierdolocie który nadaje sie tylko do towrzyszenia mi przy browarze : D
Jak ktoś będzie miał już foty na necie to prosze o linka.
-
- Kontakt:
Dzikus - powoli stajesz sie postrachem mlodziezy. Wkrotce przy Tobie beda sie bali uzywac nowomowy rowerowej;)
Jesli faktycznie taki dobry dojazd tam jest, to nastepnym razem sie moze zabiore z Wami. Bo niezbyt usmiecha mi sie pedalowanie z urynowa na singlu do falenicy i pozniej na northshore`a ;)
btw - wyschlo tam na dole, czy bylo sporo wody jak kilka miechow temu?
Jesli faktycznie taki dobry dojazd tam jest, to nastepnym razem sie moze zabiore z Wami. Bo niezbyt usmiecha mi sie pedalowanie z urynowa na singlu do falenicy i pozniej na northshore`a ;)
btw - wyschlo tam na dole, czy bylo sporo wody jak kilka miechow temu?
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.