Ustawka Wawa 29 (niedziela)

-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja bede ... bo znalazlem zapasowe kolo ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

2:47 czas w kime, topic up dla tych co rano wstają, może jeszcze ktoś sie załapie. See ya!
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

takie male sprostowanie jest 3:03... :]
hehe co do autobusow... zadne problem sie wbic w 7osob do niego... to po 1wsze... tylko trzeba sie wbic w momencie gdy jest najmniej ludzi... po 2. ja nie jade... heh:] ale to niewazne... i po3. filmiki... hm... ta miejscowka jest lipna... nic ciekawego oprocz predkosci... juz lepiej sobie pojechac na kazurke i poskakac dirty;] pozdr.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Yo people from wawa. Łapcie sie. Będzie fajo :) Co do autobusów to już rześmy jeździli po 8 osób (pamiętne podjazdy z jutrzeny :)) i było gites. Tylko BZP skąd Ty sie dowiedziałeś że to obok wawra???

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

mozecie wsiasc w 115 na wschodnim i wysoac na przystanku radosc wodaciag
Waldo
Kontakt:

Post autor: Waldo »

jakjuz bedziecie w okolicy radosci to polecam dosc dobra i bardzo nowiotk¹ mijescowke .. maly spocik dirtowy u Adama Wrzesinskiego na podworku..
3 hopki w rytmi nie za duze... od 12 feetow w dol...
ale dosc techniczne
dojazd
521 do przystanku "pumologiczna"
przebitak na druga strone torów....
szukacie ul. Planetowej 23 mijacie dom skrecacuie w prawo i jestescie na mijsccu ,...bardzo fajnym mijescu
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Widze ze wszyscy pierdola trzy po trzy... Jaki Rembertow??? Jesli chcecie koniecznie jechac autobusem to jedziecie az do petli autobusami 525 i 125. To jest Miedzylesie, a nie Rembertow, Lomianki, Ursynow czy co tam jeszcze! Dzikus, wpadaj!Chetnie zamienie pare slow... Krzywy, moze Tobie miejscowka nie lezy, ale jak by nie patrzec jest to najlepiej rozwinieta i utrzymana miejscowka w calej Wawie jesli chodzi o north shory.Klimat ma specyficzny, ja go lubie, Ty nie musisz... Ale to ze budowniczowie sa niesympatyczni to g*** prawda!Nie znasz ich, wiec nie oceniaj! Nie musza sie przecierz szczerzyc do kazdego jak panienka z reklamy pasty do zebow, nie? Znam wszystkich, sam zaczynalem budowac to miejsce, jezdze z nimi i uwazam ze sa ok. Mowisz ze nic specjalnego? Zrob sam taka miesjcowke! I jeszcze jedno, nazwa to CZARNIAK nie Czerniak jak bywa czasem mylnie nazywana.
Bierzta kaski, ochraniacze i wpadajta!

ciamek
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ciamek - no offence! przeciez wiem no i tego nie zaprzeczam, super sa dlugie northshore'y itp. ale to nie dla mnie i mi klimat miejscowki nie lezy. po prostu nie czuje sie tam dobrze. a ze niektorzy sa czasem nie mili to coz, no nie kazdego musza kochac i w sumie mi to rybka.

jak DLA mnie nic specjalnego, wole po centrum posmigac, na kazoory wpasc itp. ale to moje zdanie, nie kazdy musi sie z nim zgadzac :] milej zabawy dzis.

(ps wlasnie sie widzialem z rufusem moze wpadnie :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

tak troche o.t. wytlumacz mi droga swinio co do chuuja znaczy zwrot "od 12 feetow w dol", bo powiem ci ZIOMALU (buahahaha) ze na mase nie moge sie wkitrac w desen ktorym mnie przez jare smyrasz.

"pozdro 600" pig
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

Moja okolica - ze Starej Milosnej badz miedzylesia trzeba zielonym szlakiem w strone Jozefowa jechac.
Nie dla mnie jeszcze takie hardkory, ale fajna sprawa i polecam - solidnie zrobione.
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

ehh dziki dziki.. tzn zapewne ze zaczyna sie rytm od 12 ft i stopniowo coraz krotsze
DZIKUS

ach, jaki ja glupi jestem...
ale to pewnie dlatego, ze nie rozumiem tych ZMODYFIKOWANYCH obcych slowek... no popatrz... 12ft, kto by pomyslal?
a ja wciaz myslalem, ze w polsce mamy wypasiony system metryczny a nie jakies anglosaskie gowno... my penis is over half foot long...teraz juz wiem... a tak w ogole, nie mozna po prostu napisac, ze jest to 360cm w dol?

tak czy owak dzieki koshal, bardzo mi pomogles, gine wsrod gaszczu pojebano-pozersko-cynkowskich slowek mlodego pokolenia "bikerow" i "railfighterow mtb"

pozdro 600 ziooooooom. cyna.

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
bzp
Kontakt:

No ja właśnie wróciłem do domu. Bardzo udany wypadzik rozpoznawczy.

Chłopaki z toru spoko ziomy. Wypiliśmy browarki, pogawędziliśmy, większość troche pojeździła, Przemooo roździewiczył duro z 2m dropa. Kilka gle było, ale to norma. Nakręciliśmy kilka filmików, pstrykneliśmy pare fot. Jechalśmy busem w sześiu, tylko jakiś dziad miał wąty w drodze powrotnej ale miłe panie pasażerki od razu go objechały że grzecznej młodzieży sie czepia. Nas z centrum jechało sześciu, na miejscu dojechało/było jeszcze 7 osób i sporo publiki.

Z chęcią wybiore sie jeszcze raz tylko nachetniej nie na tym moim pierdolocie który nadaje sie tylko do towrzyszenia mi przy browarze : D

Jak ktoś będzie miał już foty na necie to prosze o linka.
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

no , spoko bylo. brawa dla przema za odwage :p
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Dziki, czemu cie nie bylo? Ktos ci polizal zanim dojechales? =P
A ogolnie bylo bardzo przyjemnie, niestety zaczalem skakac na moim swiezutkim dragu juz pod koniec, a skromny dobor przelozen nie pozwalal mi sie napedzic :(
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
DZIKUS

kurrde, troche zaluje, ze nie pojechalem z wami, ale jak sie rozjechalismy (fajnie brzmi;) pokrecilem sie jeszcze godzine, ******* wrocilem do domu i zasnalem...
chyba sie tam wybierzemy samchodem na tygodniu :)
DZIKUS

rufus, neistety nie, heheh, ale zaczynam byc znany z mojej wylizanej dupy, pojechalem na satrowke i spotkalem jakichs dwoch mlodych gosci wybierajacych sie na agrykole. spytalem "moooooooooge jeeeeechac z waaaaaami", a jeden z nich: "no nieeeeeeeee wieeeem, my ci dupy nie lizemy"

buahahaha
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Dzikus - powoli stajesz sie postrachem mlodziezy. Wkrotce przy Tobie beda sie bali uzywac nowomowy rowerowej;)

Jesli faktycznie taki dobry dojazd tam jest, to nastepnym razem sie moze zabiore z Wami. Bo niezbyt usmiecha mi sie pedalowanie z urynowa na singlu do falenicy i pozniej na northshore`a ;)

btw - wyschlo tam na dole, czy bylo sporo wody jak kilka miechow temu?
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
bzp
Kontakt:

Wyschło. Stolik i jedno wybicie wygląda jak wydma. Sporo pyłu. Jak ktoś nie był to polecam. Spoko chłopaki to wymyślili. A o przyszłych planach to powiedzą Wam na miejscu :>
ODPOWIEDZ