groochas pisze:Nie kazdy musi byc Schodkiem i oczerniać innych najczęściej pisząc nieprawde
Gdzie moje wypowiedzi mijają się z prawda ?? groocha wez już proszę nie zaczepiaj mnie bo to bez sensu. Prosiłem Cię - jak masz coś do mnie to pisz na pm (OT )
Wisła ma obecnie dwie trasy, obie z zawodów DHContest..kto był to wie. Zeszłoroczna to trasa Mistrzostw Polski, na której wielu zawodników miało solidne problemy. Wiem że jest w planach następna trasa w wykonaniu ekipy DHContest .A jak się wszystko prawidłowo poukłada to tras będzie więcej... Zalogujemy się na 7 dni i będziemy trenować na dostępnych trasach. Jak ktoś ma pojęcie o przekazywaniu wiedzy to może to zrobić nawet na placyku pod domem i nie musi jechać w góry. Ale jeśli ktoś chce się doskonalić w technice jazdy na rowerze i poprawiać swą technikę to takie szkolenie pod okiem doświadczonej kadry jest idealną okazją aby zweryfikować swe wyniki na trasie Pucharu Polski !! Ten kurs dedykowany jest osobom lubiącym się rozwijać. Miejsce nie jest przypadkowe... a nauka nie idzie w las
Cena Wisły będzie atrakcyjna, ale podamy to oficjalnie za chwilkę..
Czy ktoś pojedzie z bike-camp czy z totalbikes to i tak ma wakacje z rowerem, sądzę że spokojnie jest miejsce dla kilku firm na rynku i jakieś szczekanie zakompleksionych kretynów nie ma znaczenia.... Po rozmowie z właścicielem biura Azymut zostało ustalone- że raczej trzeba się wspierać a nie dzielić....
Pozdrawiam i życzę udanego sezonu.
Michał Chodkowski - Schodek