Bike camp i Jasna

Aram
Kontakt:

Post autor: Aram »

Wystarczy popatrzec na wyniki z wisły i widac kto jaka ma technike :D :D :D :D
www.mtb.interia.pl
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Zaborowski1 od 15 do 19 jest sporo czasu na obadanie oponek, w niedzielę tez masz trochę czasu na trening, wez Kuba pod uwagę że wielu miało tam problemy i jakoś się postarało startować, rozumiem że ktoś może się słabo czuć na takiej trasie która go zaskoczyła. Ty masz spory potencjał, tak jak rozmawialiśmy w Wiśle z Twoim tatą...pamiętasz co Ci mówiłem !! Powinieneś, ale nie istotne to jest teraz....

pozdrawiam, miłego wieczoru i udanego sezonu
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek
Kontakt:

AramDH doskonale !! Gratulacje Aram !! Obyś zrobił karierę na poziomie Hilla!! Trenuj a wyniki będą lepsze !! Ja w Twoim wieku nie miałem takiej szansy na rozwijanie się w grawitacji bo za moich czasów nie było nawet rowerów mtb !!! rocznik 74" więc co chcesz mi udowodnić ?? Ze masz lepsze czasy ?? to super , raz jeszcze gratulacje , obyś trzymał formę i omijał kontuzje, one bardzo uczą pokory, kiedyś się pewnie dowiesz....oby to było już po zdobyciu mistrza świata :mrgreen:

nie ma co już dalej klepać
royal delfi
Kontakt:

Post autor: royal delfi »

Schodek zareklamuj jeszcze tą Wisłe... co tam bedzie co się bedzie działo bo jak widze to bardzo ciekawa oferta jest. Zresztą, i tak nie mam jeszcze konkretnie sprecyzowanych planów co do obozu wiem ze napewno pojade na obóz typu DH/FR albo z totala albo z bike-campa... tyle wiem

więc jak by ktoś jeszcze chciał się wypowiedzieć o totalu ogólnie i o ich obozach słucham z zniecierpliwieniem... :D
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

royal delfi z tego co wiem to beda treningi na trasach w wiśle zeszło roczna z MP
rozkminianie sekcji, korzeni, zakrętów i wszystkiego co występuje na trasie, żarcie, spanie,wyciągi i trening. cena hmmm jeszcze nie wiadoma ale mysle ze za taki oboz nie bedzie duza ,a to co sie tam bedzie mozna nauczyc, wyszlifowac swoja technike to twoje bardzo dobrze tłumaczone wszystkie twoje błedy bedziesz wiedział co poprawic,skorygowac,dopieścić :D no i nauczysz sie duzo :) takie moje zdanie bo naprawde jest z kim pojezdzic i kadra naprawde zna sie na sporcie i wie o co kaman. Swoje doświadczenie chca nam przekazac tym co zaczynają , jeżdżą już abyśmy załapali wszystko szybciej i wcześniej niz oni po ciezkich latach :)
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
royal delfi
Kontakt:

KefirQn a Ty mówiłeś o Wiśle czy o Jasnej ?
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Mysle ze porownanie Wisly i Jasnej bedzie trudne - to zupelnie dwie rozne miejscowosci. W jasnej znajdziesz trasy o roznym poziomie, od przyjemnego family track, po trase FR czy ciężkie DH. Nie bede tutaj szczekał na TotalBikes, szanuje inicjatywe. Nie kazdy musi byc Schodkiem i oczerniać innych najczęściej pisząc nieprawde. Mysle ze podejmiesz właściwy wybór. Najlepiej aby wypowiadali się uczestnicy i na takie posty czekamy. Pozdrawiam.
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

royal delfi o wisle ;p
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

sory za ot ....
groochas kiedy bedzie wiecej info nt. obozów 09' ?
Trzeba się zas na bike-camp wybrac :D
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
royal delfi
Kontakt:

groochas no tak czekamy na posty tych którzy byli...

po za tym też tak jak greenman czekam na oferte obozów na 09 z obu firm, żeby mieć wybór.

czekam dalej na opinie Wisły i Jasnej ! :D
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

royal delfi ja juz mam wybrany obóz :) tylko czekam na wiecej info od bike-camp i kiedy mozna papiery juz wysyłac xD
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
Schodek
Kontakt:

groochas pisze:Nie kazdy musi byc Schodkiem i oczerniać innych najczęściej pisząc nieprawde
Gdzie moje wypowiedzi mijają się z prawda ?? groocha wez już proszę nie zaczepiaj mnie bo to bez sensu. Prosiłem Cię - jak masz coś do mnie to pisz na pm (OT )

Wisła ma obecnie dwie trasy, obie z zawodów DHContest..kto był to wie. Zeszłoroczna to trasa Mistrzostw Polski, na której wielu zawodników miało solidne problemy. Wiem że jest w planach następna trasa w wykonaniu ekipy DHContest .A jak się wszystko prawidłowo poukłada to tras będzie więcej... Zalogujemy się na 7 dni i będziemy trenować na dostępnych trasach. Jak ktoś ma pojęcie o przekazywaniu wiedzy to może to zrobić nawet na placyku pod domem i nie musi jechać w góry. Ale jeśli ktoś chce się doskonalić w technice jazdy na rowerze i poprawiać swą technikę to takie szkolenie pod okiem doświadczonej kadry jest idealną okazją aby zweryfikować swe wyniki na trasie Pucharu Polski !! Ten kurs dedykowany jest osobom lubiącym się rozwijać. Miejsce nie jest przypadkowe... a nauka nie idzie w las :mrgreen:

Cena Wisły będzie atrakcyjna, ale podamy to oficjalnie za chwilkę..

Czy ktoś pojedzie z bike-camp czy z totalbikes to i tak ma wakacje z rowerem, sądzę że spokojnie jest miejsce dla kilku firm na rynku i jakieś szczekanie zakompleksionych kretynów nie ma znaczenia.... Po rozmowie z właścicielem biura Azymut zostało ustalone- że raczej trzeba się wspierać a nie dzielić....

Pozdrawiam i życzę udanego sezonu.
Michał Chodkowski - Schodek
royal delfi
Kontakt:

też tak myślę, że jak w jednym roku ktoś pojedzie na jeden obóz to w następnym pojedzie na drugi.. konkurencja jakaś zawsze musi być bo wtedy jakby była jedna firma nie były by potrzebne na przykład takie fora, bo by nie było o czym gadać...

a kiedy bedzie wkońu to oficjalne ogłoszenie ? 8) xDD
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

royal delfi pisze:a kiedy bedzie wkońu to oficjalne ogłoszenie ? Cool xDD
jak będzie to będzie.. ile jeszcze postów napiszesz z tym pytaniem?
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
royal delfi
Kontakt:

to jest dopiero pierwszy :D
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

ok zapytał się o to ktoś inny, co nie zmienia faktu że powtarzanie jednego pytania miliard razy jest nie potrzebne...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
royal delfi
Kontakt:

no tak masz racje... nie róbmy off topa.. więc proszę o dalsze opinie :D
miecio000027
Kontakt:

Post autor: miecio000027 »

Moim zdaniem bardzo dobrze się składa że mamy konkurujące ze sobą firmy na rynku.
Gdyby jedna firma oferowała takie usługi pewnie zawyżała by ceny i bardziej olewancko przystąpiła by do pracy, nauki i opieki.
A tak wszystkie firmy chcą pokazać się z jak najlepszej strony i pokazują coraz to lepsze oferty 8)

Pozdro
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Schodek nazywasz mnie zakompleksionym kretynem ?
ODPOWIEDZ