G3R Konkurs FOTO 2008

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

KaKTuSSS konkurs foto roku - getro freak fighters :mrgreen: ( bez urazy ) Kumasz ?? Nie międzygalaktyczny plebiscyt.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

KaKTuSSS zaproponuj mniej szumną .
Uprzedzam z góry :" foty z prywatnych amatorskich wypraw eksploracyjnych" odpadają.
yoonior
Kontakt:

Post autor: yoonior »

KaKTuSSS pisze:ale jak się czyta szumną nazwę "konkurs foto roku 2008" to człowiek ma jakieś tam oczekiwania
Nieśmiało chciałem zauważyć, że w tytule tego wątku jest wyraźnie napisane "G3R Konkurs FOTO 2008". A nie "międzygalaktyczny konkurs".

Przykro czytać, jakoby nasze zdjęcia były kompletną amatorszczyzną - co nie jest prawdą. W G3R nie udajemy profesjonalistów pokroju S. Lorence'a czy J. Gibsona lub Harookz'a, bo jesteśmy amatorami - robimy zdjęcia "przy okazji jazdy". Ale pisanie o niskich walorach fotograficznych naszych zdjęć jest grubą przesadą.

Chciałem zauważyć, że dwa z naszych zdjęć (w 2006 i 2007) dotały nagrody w konkursie foto na NSMB.com, gdzie poziom jest bardzo wysoki. Czemu nie widziałem tam żadnych innych polskich zdjęć? Skoro podobno jest tak wiele świetnych fotek z Polski, czemu ich nie widujemy na stronach?

......
Chcieliśmy się z wami (innymi riderami z Polski i nie tylko) podzielić fotkami z wypadów w góry i nie tylko. Tak, jak pisał Schodek (dzięki Michał!) - więcej luzu :D

Pozdrawiam,
Junior/G3R
www.g3riders.com
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

co do nazwy eventu spojrzałem na banerek w pierwszym poście ;) już się nie czepiam bo wyjdzie że jeszcze tępię inicjatywę, a zupełnie nie o to tu chodzi. po prostu foty nie przypadły mi do gustu. a co do nsmb to być może mało kto z polski wysyła do nich swoje zdjęcia? przeglądając galerie na pinku nieraz trafiłem na bardzo udane polskie foty, często zupełnie amatorskie.

Schodek teraz kumam, nie zadałem sobie trudu rozszyfrowania nazwy gfr :P
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Ej no kazdy po prostu woli cos innego, co do fotek z tamtego roku nic nie mam bo mi sie bardzo podobaly, w tym roku chcieli zrobic cos innego i zrobili i przeciez nikt nie mowi ze sa one do du**..
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

fakt rok temu fotki byly troche lepsze, ale wiadomo ze nie byl to zbyt udany sezon dla was (kontuzje!), poza tym przede wszystkim liczy sie jazda, wpaniale wrazenia no i zawsze swietna atmosfera

ja juz zaglosowalem nawet 2 razy :wink:

dla mnie troche szkoda ze nie ma tej fotki w finale (klaudiusz byl nia zachwycony)

Obrazek
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

A to co teraz dales JumpintheFiRe nawet fajne jest ;)..
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

true, fajne
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

no ta fotka jest miod ...
ODPOWIEDZ