G3R Konkurs FOTO 2008
Nieśmiało chciałem zauważyć, że w tytule tego wątku jest wyraźnie napisane "G3R Konkurs FOTO 2008". A nie "międzygalaktyczny konkurs".KaKTuSSS pisze:ale jak się czyta szumną nazwę "konkurs foto roku 2008" to człowiek ma jakieś tam oczekiwania
Przykro czytać, jakoby nasze zdjęcia były kompletną amatorszczyzną - co nie jest prawdą. W G3R nie udajemy profesjonalistów pokroju S. Lorence'a czy J. Gibsona lub Harookz'a, bo jesteśmy amatorami - robimy zdjęcia "przy okazji jazdy". Ale pisanie o niskich walorach fotograficznych naszych zdjęć jest grubą przesadą.
Chciałem zauważyć, że dwa z naszych zdjęć (w 2006 i 2007) dotały nagrody w konkursie foto na NSMB.com, gdzie poziom jest bardzo wysoki. Czemu nie widziałem tam żadnych innych polskich zdjęć? Skoro podobno jest tak wiele świetnych fotek z Polski, czemu ich nie widujemy na stronach?
......
Chcieliśmy się z wami (innymi riderami z Polski i nie tylko) podzielić fotkami z wypadów w góry i nie tylko. Tak, jak pisał Schodek (dzięki Michał!) - więcej luzu

Pozdrawiam,
Junior/G3R
www.g3riders.com
www.g3riders.com
co do nazwy eventu spojrzałem na banerek w pierwszym poście
już się nie czepiam bo wyjdzie że jeszcze tępię inicjatywę, a zupełnie nie o to tu chodzi. po prostu foty nie przypadły mi do gustu. a co do nsmb to być może mało kto z polski wysyła do nich swoje zdjęcia? przeglądając galerie na pinku nieraz trafiłem na bardzo udane polskie foty, często zupełnie amatorskie.
Schodek teraz kumam, nie zadałem sobie trudu rozszyfrowania nazwy gfr :P

Schodek teraz kumam, nie zadałem sobie trudu rozszyfrowania nazwy gfr :P
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
fakt rok temu fotki byly troche lepsze, ale wiadomo ze nie byl to zbyt udany sezon dla was (kontuzje!), poza tym przede wszystkim liczy sie jazda, wpaniale wrazenia no i zawsze swietna atmosfera
ja juz zaglosowalem nawet 2 razy
dla mnie troche szkoda ze nie ma tej fotki w finale (klaudiusz byl nia zachwycony)

ja juz zaglosowalem nawet 2 razy

dla mnie troche szkoda ze nie ma tej fotki w finale (klaudiusz byl nia zachwycony)

g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/