Rower do DH od 600-1000 zł !
-
- Kontakt:
lepiej se kup deske albo rolki i kask bo zle z ta kwota trafiles.
poogladaj filmy na desce pograj w tonego 3 i rob inaczej niz wszyscy- jezdzij na desce!!! za 500 masz takiej klasy sprzet jak w dh za 13000 !!!!! nmie masz siana to sie za to nie bierz bo to co oni ci mowia tez sie rozpierdoli za dwa dni i po co wydawac hajs w bloto
poogladaj filmy na desce pograj w tonego 3 i rob inaczej niz wszyscy- jezdzij na desce!!! za 500 masz takiej klasy sprzet jak w dh za 13000 !!!!! nmie masz siana to sie za to nie bierz bo to co oni ci mowia tez sie rozpierdoli za dwa dni i po co wydawac hajs w bloto
-
- moderator
- Kontakt:
z3rbas:
za 1000 zl. to mi ledwo na 1 kolko starczy albo na 1 hamulec a ty ********** ze kurwa rower za 1000 chcesz
porzadna rama do dh do wydatek 8 000(osiem tysiecy) zlotych w gore
amortyzator zjazdowy kosztuje od 3000zl.
dobre kola do dh kosztuja 1500+
fajny rower do Dh to wydatek ok. 20 000zl.( dwadziescia tysiecy)
a sredniej klasy rower zjazdowy to koszt 10-15 tysiecy
A TY KURWA CHCESZ 1000ZL WYDAC??
ehh idz lepiej sie lalkami pobaw
za 1000 zl. to mi ledwo na 1 kolko starczy albo na 1 hamulec a ty ********** ze kurwa rower za 1000 chcesz
porzadna rama do dh do wydatek 8 000(osiem tysiecy) zlotych w gore
amortyzator zjazdowy kosztuje od 3000zl.
dobre kola do dh kosztuja 1500+
fajny rower do Dh to wydatek ok. 20 000zl.( dwadziescia tysiecy)
a sredniej klasy rower zjazdowy to koszt 10-15 tysiecy
A TY KURWA CHCESZ 1000ZL WYDAC??
ehh idz lepiej sie lalkami pobaw
-
- Kontakt:
jak to mi raz kumpel w serwisie powiedzial: po co pakowac tyle kasy w rower? makrokesz wyglada przeciez tak samo! tak wiec radze makrokesza i mozesz zaczac porzadne skoki z kraweznikow, jeszcze ci na piwo zostanie, tylko nie wiem czy za taka kase kupisz na trojszprychowych kolach- podobno modne, ale z drugiej strony podobno takie kradna, wiec moze to i lepiej...
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Nawet rower urzywany to wydatek min 5000 zl, ale pamietaj, ze jest mnostwo czesci do wymiany- klocki, lancuch, linki. Pozniej predzej czy pozniej cos sie polamie to kolejne koszty. No do tego opony, detki itp. DH tp drogi sport i raczej nic nie kupisz w cenie tysiaca zlotych. Swoja droga, co to z kolo, ktory uwarza, ze za 1000 mozna zrobic rower do zjazdu?
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
heh :) nie ma chyba taniego roweru do dh :P chyba ze makrokesz do dh <lol>
ja tam swoja droga zawsze marzylem o takim rowerze z marketu ktory zamiast szprych ma takie te, no 3 takie odchodzace patyki, jak alufelgi w samochodzie.. to jest boskie i slodkie... aaaaaaaaaa... aaaaaaahhh :) takie kolorowe sa te rowery, i nawet z alufelgami
ja tam swoja droga zawsze marzylem o takim rowerze z marketu ktory zamiast szprych ma takie te, no 3 takie odchodzace patyki, jak alufelgi w samochodzie.. to jest boskie i slodkie... aaaaaaaaaa... aaaaaaahhh :) takie kolorowe sa te rowery, i nawet z alufelgami
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
No cóz, powiem ze ja ten sam problem miałem i mam do tej pory. Kupiłem sobie dragstara uzywanego do przodu dałem manitou six comp-a tez uzywanego i jezdze tez troche dh i street i dirit. Mam pieniadze to zawsze cos wymienie i powolutku bede nabierał umiejetnosci a i sprzet bedzie coraz lepszy. Sadze ze jak kasy brak to taki sposob jest odpowiedni.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
U mnie tez bida i teraz bede dualowke skuadal. Planowany koszt to do 2000 zl <- taniej ciezko cos sensownego, na szczescie parte czesci mi zostalo po rowerkach, co juz poszly w rozsypke :]
Na razie katuje 6cioletniego 'makrokesza' co jeszcze zyje (cud! <- dobry egzemplarz sie trafil)
Na razie katuje 6cioletniego 'makrokesza' co jeszcze zyje (cud! <- dobry egzemplarz sie trafil)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Dh to drogi sport i mysle ze zdajesz sobie z tego sprawe. Rower za 600 - 1000 zł kupisz, oczywiście ale ten rower bedzie mial tylko geometrie roweru downhillowego. Jak dobrze trafisz, to rower na pewno bedzie dobrze działał ale takich szalenstw jak w dh nie wytrzyma.
Wybacz stary ale taka prawda.
Wiesz zawsze mozesz jezdzic w dh na tanim sprzecie ale ... daleko masz do serwisu ?
Wybacz stary ale taka prawda.
Wiesz zawsze mozesz jezdzic w dh na tanim sprzecie ale ... daleko masz do serwisu ?
o(^_^)o
hmm jezeli sie interesujesz od tygodnia, to najpierw odpowiedz sobie (i nam) na pytanie: czy rozrozniasz dokladnie dyscypliny rowerowych sportow extremalnych: dual, dirt, dh, freeride czy street albo trial.... popytaj sie, zastanow czy nie wystarczy ci dualowka... a bike do dualu juz ci ludzie wyzej proponowali... dh to troche inna bajka i rower do dh kosztuje kilkakrotnie wiecej niz dualowka czy streetowka
na rowerach proponowanych wyzej moglbys ROZPOCZAC smiganie na dircie, dualu, streecie, probowac trialu... zreszta PROBOWAC dh tez bo i tak odrazu w gory nie pojedziesz (chyba ze tam mieszkasz :P) a w kazdym razie super hardcoru odrazu nie odstawisz... takze bike wytrzyma a ty mozesz sie okreslic
PS zastanow sie co piszesz bo po tym 'fu all muhha' to zamiast odpowiadac na pytanie mialem ci ochote napisac 'wyypierdalaj :/' takze jak juz zadajesz pytanie na forum to sluchaj odpowiedzi...
PS2 woguleile ty masz lat? tak bez zlosliwosci sie pytam...
na rowerach proponowanych wyzej moglbys ROZPOCZAC smiganie na dircie, dualu, streecie, probowac trialu... zreszta PROBOWAC dh tez bo i tak odrazu w gory nie pojedziesz (chyba ze tam mieszkasz :P) a w kazdym razie super hardcoru odrazu nie odstawisz... takze bike wytrzyma a ty mozesz sie okreslic
PS zastanow sie co piszesz bo po tym 'fu all muhha' to zamiast odpowiadac na pytanie mialem ci ochote napisac 'wyypierdalaj :/' takze jak juz zadajesz pytanie na forum to sluchaj odpowiedzi...
PS2 woguleile ty masz lat? tak bez zlosliwosci sie pytam...
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Słuchaj kup se katalog rowerowy za 25 zeta 9wydatek nie duży a przyda sie). Dokładnie go przewertuj, poczytaj, porónuj produkty, poczytaj ich zastosowania, wtedy nabierzesz chociaż troche wiekszego światopoglądu rowerowego i bedziesz mniej wiecej wiedział co sie z czym je i co za ile...i tyle :p
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Słuchajcie jemu jest potrzebna dualówka na której bedzie mógł sobie troche poskakać i nie zrobi sobie/rowerowi krzywdy. Cszyvy napisałem że sztywny bo magik to ja nie jestem żebym składał rowery z amorem za 1000zł :D Ale ja ci moge mojego rst razem ze sterami za jakieś 70/80zł jak jesteś zainteresowany to wal na gg 8002073