Serwis monster

kamillr
Kontakt:

Post autor: kamillr »

No to miałem na myśli. Myślisz, że nie pęknie mi ta uszczelka? Mam ją podważać tak?
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Nie rozumiemy się, wyciągasz uszczelke kurzową, po niej właśnie pierścień z foto powyżej i wtedy rozciągasz lagi kilkakrotnie zeby sie rozsypały. Uszczelki tak nie uszkodzisz o to sie nie martw.

Kliknij na gg: 11075383
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

kamillr masz w dziale sprzet manuale marza przypiete na górze. Rocznik 01 jest i to nie jest gówniany manual ze strony tylko techniczny co serwisanci dostawali. Powinien link jeszcze dzialac wiec wykop sobie tam i looknij w nim. Bedziesz wiedział co jest rozbieralne, a co nie ;)
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Spaced pisze:kamillr masz w dziale sprzet manuale marza przypiete na górze. Rocznik 01 jest i to nie jest gówniany manual ze strony tylko techniczny co serwisanci dostawali. Powinien link jeszcze dzialac wiec wykop sobie tam i looknij w nim. Bedziesz wiedział co jest rozbieralne, a co nie Wink
off_road pisze:a tu masz manual serwisowy do monisi 2001 Smile
http://manualer.happymtb.org/marzocchi/ ... manual.pdf
Spaced nie czytałeś całego wątku :P hihi mamy Cię :D
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

off_road zmeczony jestem i górny post z wlasnorecznym manualem mi sie z serwisowym pokleił ;)
kamillr
Kontakt:

Post autor: kamillr »

Zrobiłem wszystko jak trza nalałem oleju itd, ale zrobiło sie coś takiego jakby 1cm sagu, musze wyciągać z siebie lagi, off_road twierdzi, że to albo zbite sprężyny albo zapowietrzony, ale jak obracam amora odkrecam dolne sruby i wciskam lagi powietrze caly czas syczy i nie przestaje czy to normalne?
ODPOWIEDZ