FOX 40 OSZUST!! UWAGA!!
KaczorAC1 nie mozna taniej kupic, wykupuje wszystkie foxy 40 jakie sa w polsce, mam juz 3 sztuki, z tym padlem 4....
A powiezyc pieniadze mozna, o czym wielu sie przekonalo, Wincent, Aram, Arthur i wiele innych. Jak ci nie odpowiada to "POKOJ"
Poza tym u mnie zasada jest taka, cos przychodzi niesprawne, biore to na siebie, zarabiam ale tez trace, bo do usa zwrotow raczej nie ma
A powiezyc pieniadze mozna, o czym wielu sie przekonalo, Wincent, Aram, Arthur i wiele innych. Jak ci nie odpowiada to "POKOJ"
Poza tym u mnie zasada jest taka, cos przychodzi niesprawne, biore to na siebie, zarabiam ale tez trace, bo do usa zwrotow raczej nie ma
exbikerman wez mnie człowieku nie dobijaj. Co ma fakt, ze zamówil amora i ktos go w balona z jego interesami? Po pierwsze kazdego da sie oszukac. Po drugie to czy amor jest sprowadzany czy z pl dla uzytkowania nie robi róznicy (włoskie foxy nie sa pogniecione po gradobiciach chyba...). Po trzecie przeciez BikerJG sam najpierw dostaje tego amora wiec gówna komus by nie wysłał tylko do autora zwrócił sprzet.
Z tego co pamietam z kims innym sprowadzajacym sprzet byłes uwiazany wiec wez nie rób wioski i nie rób antyreklamy konkurencjii bo to smutne jest.
Z tego co pamietam z kims innym sprowadzajacym sprzet byłes uwiazany wiec wez nie rób wioski i nie rób antyreklamy konkurencjii bo to smutne jest.
-
- Kontakt:
Po raz kolejny potwierdzę, że nie raz "powierzyłem" kasę Konradowi i zawsze było w porządku, a nigdy nie było poniżej tysiaka..
Po co mu tyle sprzętu to jego indywidualna sprawa, ale otrzymał towar niezgodny z opisem.. Czegoś takiego się nie toleruje.. Niby nie nauczył się.. Ale patrząc na ilości jakie on kupuje i sprzedaje, to można zaliczyć "przestrzał".. Logiczne, że zajmując się czymś takim jak handel, szukamy czegoś tańszego w celu odsprzedania z prowizją.. Od wieków na tym to polega, nieprawdaż ??
Zawsze można ukraść i sprzedać, ale to już inaczej się nazywa
Pokój
Po co mu tyle sprzętu to jego indywidualna sprawa, ale otrzymał towar niezgodny z opisem.. Czegoś takiego się nie toleruje.. Niby nie nauczył się.. Ale patrząc na ilości jakie on kupuje i sprzedaje, to można zaliczyć "przestrzał".. Logiczne, że zajmując się czymś takim jak handel, szukamy czegoś tańszego w celu odsprzedania z prowizją.. Od wieków na tym to polega, nieprawdaż ??
Zawsze można ukraść i sprzedać, ale to już inaczej się nazywa

Pokój

http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
Kupiłeś go za pobraniem czy przedpłatą? Bo allegro może Ci pomóc odzyskać 1zł, za które kupiłeś amora, przynajmniej w ich serwisie. Chyba że masz na dowód przelew bankowy z dokładnym tytułem że płacisz za Foxa, w innym wypadku sprzedający może Ci oddać 1zł za które kupiłeś amora i sprawa się wyjaśni, przynajmniej dla niego - do końca. Dlatego ja nie lubie oszczędzać na prowizji i wole dopłacić te 20zł do amora, żeby wszystko było w porządku, niż mieć potem problemy...
jak sie ma moja kasa za przesyłkę, którą niby przelałeś? dlaczego nie dotarła? chyba inaczej sie umawialiśmy? wyżej napisałeś że załatwiasz sprawy do końca, w moim przypadku zrobiłeś w balona mnie, innych kupców, cały dh-zone. Mój widelec który Twoim zdaniem oceniany na "paścia" został oceniony w serwisie na amortyzator sprawny pod każdym szczegółem. Nowy właściciel cieszy sie z niego i żadnych problemow takich jak ty miales nie ma. Dlaczego? Nadal nalegam na zwrot pieniędzy za wysyłke. I proszę nie strasz Pana który możliwe, że faktycznie Cie oszukał Twoim ojcem tak jak robiłeś to ze mną, skoro później sie okazało, że nie żyje, aż głupio mi to pisać, ale to ty do takiej sytuacji doprowadzileś.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
przy tak drogich rzeczach wole kupić towar za pobraniem i z otwarciem paczki na poczcie przed odbiorem. wszystkie ściemy wtedy wychodzą
wolę stracić te dodatkowe 5 zł za otwarcie paczki i czas poświęcony na dojście na pocztę niż potem się martwić.

Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ablee http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3460043
i wszystko jasne
intense sprzedamy chlopakowi z forum, gosciu zadowolony jak cholera, pieknie go sobie odpicowal. I prosze was, piszcie dokladnie o co wam chodzi.
Bylem na policji, duzo sie dowiedzialem, wlansie drukuje materialy do zeznania. Ok 19 jak mama wroci ide skladac zeznania itd.
Poza tym nie rozumiem was ludzie, piszecie ze probuje oszukiwac itd, a zapominacie ze to na mnie ktos probuje cos wyludzic, pan TK wciskal mi zepsutego boxxera i zadal zwrotu za wysylke, z intensem zadnych niezgodnosci nie bylo.
Czuje jakas niechec NIEKTORYCH ludzi z tego forum do mnie.
Pozdro
i wszystko jasne
intense sprzedamy chlopakowi z forum, gosciu zadowolony jak cholera, pieknie go sobie odpicowal. I prosze was, piszcie dokladnie o co wam chodzi.
Bylem na policji, duzo sie dowiedzialem, wlansie drukuje materialy do zeznania. Ok 19 jak mama wroci ide skladac zeznania itd.
Poza tym nie rozumiem was ludzie, piszecie ze probuje oszukiwac itd, a zapominacie ze to na mnie ktos probuje cos wyludzic, pan TK wciskal mi zepsutego boxxera i zadal zwrotu za wysylke, z intensem zadnych niezgodnosci nie bylo.
Czuje jakas niechec NIEKTORYCH ludzi z tego forum do mnie.
Pozdro
Znam Konrada i jest naprawde wporzadku Koleś.Odraz mowi jak cos nie gra z częściami wszystko ci powie co jest nie tak itp itd ze sprzetem ktory sprzedaje jest uczciwy i chce by ludzie ktorzy sprzedaja mu sprzet tez byli uczciwi dlatego chce zalatwic ta sprawe polubownie ale niestety z tego co wiem to sa opory straszne sprzet niezgodny z opisem itp itd.
dla mnie chore takie cos zamiast sie dogadac to sie gryza dra gacie nerwy traca itp itd ale po co ? skoro mozna to inaczej i spokojniej zalatwic....
dla mnie chore takie cos zamiast sie dogadac to sie gryza dra gacie nerwy traca itp itd ale po co ? skoro mozna to inaczej i spokojniej zalatwic....
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
rany,ludzie,ale macie problemy...koles robi kolekcje foxow to niech robi,co Was to boli?za Wasze pieniadze je kupuje?odbiera Wam od ust?niech je sobie kupuje i robi to na co ma ochote!wpusci pod walec,sprzeda za 1zl,spusci sie do srodka-jego rzecz!
autor aukcji ewidentnie przycial w *****,polecam lekture art. 286, pkt.1 k.k. to jedna rzecz za ktora moze beknac,druga jest niezgodnosc z umowa-ale to sprawa cywilna.
btw-nie przyszlo Ci do glowy zeby zapytac czy foto z aukcji jest real?
p.s. KaKTuSSS-z tym otwieraniem paczki to jest tak ze jak sprawdza sie stan faktyczny ze stanem zadeklarowanym-jesli koles napisalby na kartce ze zawartoscia jest "amortyzator rowerowy fox 40" to co by sie nie zgadzalo?niby wszystko ok,a tak naprawde lipa...
autor aukcji ewidentnie przycial w *****,polecam lekture art. 286, pkt.1 k.k. to jedna rzecz za ktora moze beknac,druga jest niezgodnosc z umowa-ale to sprawa cywilna.
btw-nie przyszlo Ci do glowy zeby zapytac czy foto z aukcji jest real?
p.s. KaKTuSSS-z tym otwieraniem paczki to jest tak ze jak sprawdza sie stan faktyczny ze stanem zadeklarowanym-jesli koles napisalby na kartce ze zawartoscia jest "amortyzator rowerowy fox 40" to co by sie nie zgadzalo?niby wszystko ok,a tak naprawde lipa...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu