FOX 40 OSZUST!! UWAGA!!

BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

KaczorAC1 nie mozna taniej kupic, wykupuje wszystkie foxy 40 jakie sa w polsce, mam juz 3 sztuki, z tym padlem 4....

A powiezyc pieniadze mozna, o czym wielu sie przekonalo, Wincent, Aram, Arthur i wiele innych. Jak ci nie odpowiada to "POKOJ"

Poza tym u mnie zasada jest taka, cos przychodzi niesprawne, biore to na siebie, zarabiam ale tez trace, bo do usa zwrotow raczej nie ma
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

exbikerman wez mnie człowieku nie dobijaj. Co ma fakt, ze zamówil amora i ktos go w balona z jego interesami? Po pierwsze kazdego da sie oszukac. Po drugie to czy amor jest sprowadzany czy z pl dla uzytkowania nie robi róznicy (włoskie foxy nie sa pogniecione po gradobiciach chyba...). Po trzecie przeciez BikerJG sam najpierw dostaje tego amora wiec gówna komus by nie wysłał tylko do autora zwrócił sprzet.
Z tego co pamietam z kims innym sprowadzajacym sprzet byłes uwiazany wiec wez nie rób wioski i nie rób antyreklamy konkurencjii bo to smutne jest.
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Biker to coś cienko szperasz... Zastanawia mnie po co Ci wszystkie foxy , zbierasz kolekcje na ścianę , czy masz 5 rowerów lub więcej... A zresztą nie moja sprawa...
BikerJG
Kontakt:

KaczorAC1 lubie wstac rano i przytulic sie do fajnego sprzetu, a 1 fox niestety nie rozgrzewa mnie wystarczajaco ;) co to za pytanie?? pisz na pm jak cos.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

BikerJG własnie stały zwiazek by sie przydał. W cokolwiek wierzysz to twój mesiasz nie patrzy miło na takie luźne wybryki. Wiesz jak te amory sie czuja po tym jak je zostawisz? ;)
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Uwierz , rozumiem Cię Konrad ! Sam przed szkołą i spaniem muszę się pobujać na moim sprzęcie i przytulić , inaczej to ciężko... :) Każdy ma swojego zajoba ! Off top :x

Informuj jutro jak sprawa się toczy...
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Po raz kolejny potwierdzę, że nie raz "powierzyłem" kasę Konradowi i zawsze było w porządku, a nigdy nie było poniżej tysiaka..

Po co mu tyle sprzętu to jego indywidualna sprawa, ale otrzymał towar niezgodny z opisem.. Czegoś takiego się nie toleruje.. Niby nie nauczył się.. Ale patrząc na ilości jakie on kupuje i sprzedaje, to można zaliczyć "przestrzał".. Logiczne, że zajmując się czymś takim jak handel, szukamy czegoś tańszego w celu odsprzedania z prowizją.. Od wieków na tym to polega, nieprawdaż ??

Zawsze można ukraść i sprzedać, ale to już inaczej się nazywa ;)

Pokój ;)
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Kupiłeś go za pobraniem czy przedpłatą? Bo allegro może Ci pomóc odzyskać 1zł, za które kupiłeś amora, przynajmniej w ich serwisie. Chyba że masz na dowód przelew bankowy z dokładnym tytułem że płacisz za Foxa, w innym wypadku sprzedający może Ci oddać 1zł za które kupiłeś amora i sprawa się wyjaśni, przynajmniej dla niego - do końca. Dlatego ja nie lubie oszczędzać na prowizji i wole dopłacić te 20zł do amora, żeby wszystko było w porządku, niż mieć potem problemy...
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

jak sie ma moja kasa za przesyłkę, którą niby przelałeś? dlaczego nie dotarła? chyba inaczej sie umawialiśmy? wyżej napisałeś że załatwiasz sprawy do końca, w moim przypadku zrobiłeś w balona mnie, innych kupców, cały dh-zone. Mój widelec który Twoim zdaniem oceniany na "paścia" został oceniony w serwisie na amortyzator sprawny pod każdym szczegółem. Nowy właściciel cieszy sie z niego i żadnych problemow takich jak ty miales nie ma. Dlaczego? Nadal nalegam na zwrot pieniędzy za wysyłke. I proszę nie strasz Pana który możliwe, że faktycznie Cie oszukał Twoim ojcem tak jak robiłeś to ze mną, skoro później sie okazało, że nie żyje, aż głupio mi to pisać, ale to ty do takiej sytuacji doprowadzileś.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

TK chyba cie posralo koles, to ty mnie zrobiles w balona i kase na szczescie odzyskalem... Jestes oszustem i kazdy cie zna.

Johnyk Mam dowod na przelew, wplacalem calosc. Jade na policje wlasnie.

Pozdro
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

BikerJG szczerze to Ci powiem, że za dużo piszesz jakbyś połowe z tych rzeczy co piszesz zrobił wczoraj to o połowie mnie dyskusji by było, nie pisze idę o 8 rano na policje tylko byłem, jutro pogadam z jego ojcem. Z boxxerem też topic to bylo jedna wielka spekulacja.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

przy tak drogich rzeczach wole kupić towar za pobraniem i z otwarciem paczki na poczcie przed odbiorem. wszystkie ściemy wtedy wychodzą :) wolę stracić te dodatkowe 5 zł za otwarcie paczki i czas poświęcony na dojście na pocztę niż potem się martwić.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe BikerJG.

Nadziała się kosa na kamień. Nie pamiętasz już jak jakiemuś typowi wciskałeś ciemnotę z Intensem?
BikerJG
Kontakt:

ablee http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3460043

i wszystko jasne

intense sprzedamy chlopakowi z forum, gosciu zadowolony jak cholera, pieknie go sobie odpicowal. I prosze was, piszcie dokladnie o co wam chodzi.

Bylem na policji, duzo sie dowiedzialem, wlansie drukuje materialy do zeznania. Ok 19 jak mama wroci ide skladac zeznania itd.

Poza tym nie rozumiem was ludzie, piszecie ze probuje oszukiwac itd, a zapominacie ze to na mnie ktos probuje cos wyludzic, pan TK wciskal mi zepsutego boxxera i zadal zwrotu za wysylke, z intensem zadnych niezgodnosci nie bylo.
Czuje jakas niechec NIEKTORYCH ludzi z tego forum do mnie.
Pozdro
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Znam Konrada i jest naprawde wporzadku Koleś.Odraz mowi jak cos nie gra z częściami wszystko ci powie co jest nie tak itp itd ze sprzetem ktory sprzedaje jest uczciwy i chce by ludzie ktorzy sprzedaja mu sprzet tez byli uczciwi dlatego chce zalatwic ta sprawe polubownie ale niestety z tego co wiem to sa opory straszne sprzet niezgodny z opisem itp itd.

dla mnie chore takie cos zamiast sie dogadac to sie gryza dra gacie nerwy traca itp itd ale po co ? skoro mozna to inaczej i spokojniej zalatwic....
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

BikerJG nie dziwię się Tobie, jakbym dostał uszkodzony sprzęt i nie byłbym o tym wcześniej poinformowany w życiu bym typowi nie oddał kasy za wysyłkę. jego zwrot to mój koszt odesłania części.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

rany,ludzie,ale macie problemy...koles robi kolekcje foxow to niech robi,co Was to boli?za Wasze pieniadze je kupuje?odbiera Wam od ust?niech je sobie kupuje i robi to na co ma ochote!wpusci pod walec,sprzeda za 1zl,spusci sie do srodka-jego rzecz!

autor aukcji ewidentnie przycial w *****,polecam lekture art. 286, pkt.1 k.k. to jedna rzecz za ktora moze beknac,druga jest niezgodnosc z umowa-ale to sprawa cywilna.

btw-nie przyszlo Ci do glowy zeby zapytac czy foto z aukcji jest real?

p.s. KaKTuSSS-z tym otwieraniem paczki to jest tak ze jak sprawdza sie stan faktyczny ze stanem zadeklarowanym-jesli koles napisalby na kartce ze zawartoscia jest "amortyzator rowerowy fox 40" to co by sie nie zgadzalo?niby wszystko ok,a tak naprawde lipa...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
wojtec
Kontakt:

Post autor: wojtec »

piotrex ale jednak kasy listonoszowi bys nie dal , a tak odbiera sie paczke w ciemno i puzniej sa wlasnie takie efekty ...
Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

piotrex nie odebrałbym, miałem już taką sytuację.
Zablokowany