Antidote LifeLine
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Noldorek rama w 100% polska,a scislej (tak jak napisal Artur) krakowska.wiec centusiowa-odchudzona z racji kryzysu 
hemi427 tak,rama na stronie to rama ktora miala kiedys wejsc do sprzedazy,ale to nie nastapi,system pokazany na zdjeciach to niejako ewolucja systemu z tej ramy na stronie.Pierwsz rama miala wage rozsadna,waga natomiast nowego prototypu jest absolutnie nierozsadna-niska ze szok.

hemi427 tak,rama na stronie to rama ktora miala kiedys wejsc do sprzedazy,ale to nie nastapi,system pokazany na zdjeciach to niejako ewolucja systemu z tej ramy na stronie.Pierwsz rama miala wage rozsadna,waga natomiast nowego prototypu jest absolutnie nierozsadna-niska ze szok.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znam tych Panów... Widziałem nieco Ich "robótek" i mogę powiedzieć tylko tyle, że trzeba ... nie można , a TRZEBA się spodziewać chyba najlepszej ramy tego sezonu . Jeździłem na paru innych Ich projektach ( często prywatnych - ich ) i wiem co gadam .
To ja podniosę ciśnienie - Ja do Krakowa mam 0km ;P
Pozdrawiam !
To ja podniosę ciśnienie - Ja do Krakowa mam 0km ;P
Pozdrawiam !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
I znowu masa pitolenia jak o Romecie. 8 cud świata, tylko ... konkretów brak. Co wy jeździliście i macaliście z przepaską na oczach ? Tyle osób jeździło i nic konkretnego a o nowym M6 EVO, mimo, że nikt nie jeździł, to jakoś więcej pisaliście. Jakaś chora metoda promocji ?
Mimo, że należę do osób cierpliwych takie podejście wywołuje jedynie irytację i zniechęcenie to firmy i do osób piszących, poczekacie, zobaczycie, myśmy już oglądali. To jest forum o rowerach czy reklamowe ? Płacą Wam za takie chore działania ?
Mimo, że należę do osób cierpliwych takie podejście wywołuje jedynie irytację i zniechęcenie to firmy i do osób piszących, poczekacie, zobaczycie, myśmy już oglądali. To jest forum o rowerach czy reklamowe ? Płacą Wam za takie chore działania ?
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Z rama miałem do czynienia przez tydzien podczas jej pierwszych testow w san remo. Rama wypada bardzo dobrze. Troche idzie do poprawek, ale rama bedzie z pewnoscia najlepsza polska rama. Do tego dochodzi waga 15,5 kg na foxie 40 i dosyc ciezkich komponentach. Tez robiłem crash testa profili z których zbudowana jest rama i naprawde musiałem sie namęczyć aby młotkiem zrobić małe wgniecenie. Na dniach film z wyjazdu i testów ramy.
www.mtb.interia.pl