Oszust hamulce
-
- Kontakt:
Omg co za temat. Długo idzie no i trudno. Zrobił wała z tym że wysłał, bywa, mi też sie czasem zdarza, nie zawsze sprzedawca żyje wysyłką i często podejście na poczte ma najmniejszy priorytet. W sumie on ma niby 14 czy tam ileś dni, no ale bez przesady by zakładać temat o oszustwo, jak hebel nawet nie doszedł, a wiadomo że jest wysłany. Miło by CI było, jakbyś coś wysłał a poczta by se strajk zrobiła i kupujący by wywalił temat że jesteś oszustem, nie z Twojej winy. Cóż, przyznał sie, ale wysłał, to sie ciesz i czekaj. Jakby każdy pisał temat o takie bzdety to by sie serw zamulił 

-
- Kontakt:
ludzie co wy sie tak spinacie wy myslicie ze paczka poczta polska leci 2 dni wy mieszkacie w polsce od wczoraj ?
sprzedaje na allegro sporo... i irytuje mnie jak ktos mi wyslal niby kase w poniedzialek a ja ja mam na kacie w czwartek i wielkie pretensje dlaczego nei wyslalem paczki
wyluzu poczekaj kilka dni po 14 dniach od nadanai mozna isc na poczte i zglosic ze paczak nei doszla i zaczna ja szukac
ja czekam juz 6 dni na przedmiot z allegro i jakos sie nie spinam
pozdrawiam i no stress .....
sprzedaje na allegro sporo... i irytuje mnie jak ktos mi wyslal niby kase w poniedzialek a ja ja mam na kacie w czwartek i wielkie pretensje dlaczego nei wyslalem paczki
wyluzu poczekaj kilka dni po 14 dniach od nadanai mozna isc na poczte i zglosic ze paczak nei doszla i zaczna ja szukac
ja czekam juz 6 dni na przedmiot z allegro i jakos sie nie spinam
pozdrawiam i no stress .....
NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
kolo tył kiera mostek