Oszust hamulce

blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

jak ktos kompetentny wysle przed 15 to i na nastepny dzien paczka moze byc.. mi ciagle w 1 dzien dochodzi
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Omg co za temat. Długo idzie no i trudno. Zrobił wała z tym że wysłał, bywa, mi też sie czasem zdarza, nie zawsze sprzedawca żyje wysyłką i często podejście na poczte ma najmniejszy priorytet. W sumie on ma niby 14 czy tam ileś dni, no ale bez przesady by zakładać temat o oszustwo, jak hebel nawet nie doszedł, a wiadomo że jest wysłany. Miło by CI było, jakbyś coś wysłał a poczta by se strajk zrobiła i kupujący by wywalił temat że jesteś oszustem, nie z Twojej winy. Cóż, przyznał sie, ale wysłał, to sie ciesz i czekaj. Jakby każdy pisał temat o takie bzdety to by sie serw zamulił :roll:
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Johnyk nie no,nienormalnym jest ze ktos Ci tlumaczy ze wyslal,a nei wyslal-to wstep do kantu.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

miostatnio hayes priorytetem szedł 11 dni :/ to jest pierdolona poczta polska ,brakuje im typa z batem który ich bedzie pogadniał. najlepiej koszystać z firm kurirerskich im nie zdażaja sie takie wpadki bo bardziej szanuja klijenta.
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Poczta też byłaby dobra jak kurierzy gdyby im dobrze płacono. tomini i jak doszło?
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

ostatnio robilem zakupy na allegro i paczka ekonomiczna szla 5 dni od wyslania do odebrania a priorytet to wysyla i nastepnego dnia jest juz na poczcie :) jak narazie nie mam problemow
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
liseQ
Kontakt:

Post autor: liseQ »

ludzie co wy sie tak spinacie wy myslicie ze paczka poczta polska leci 2 dni wy mieszkacie w polsce od wczoraj ?

sprzedaje na allegro sporo... i irytuje mnie jak ktos mi wyslal niby kase w poniedzialek a ja ja mam na kacie w czwartek i wielkie pretensje dlaczego nei wyslalem paczki

wyluzu poczekaj kilka dni po 14 dniach od nadanai mozna isc na poczte i zglosic ze paczak nei doszla i zaczna ja szukac

ja czekam juz 6 dni na przedmiot z allegro i jakos sie nie spinam

pozdrawiam i no stress .....
NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

heh Może nie mam przykładu poczty polskiej czy też kuriera ale osobnika od którego kupowałem konsole . Na aukcji było napisane ze przesyłka do 14 dni a jak sie w praktyce okazało bylo to 45 dni :lol: .
ODPOWIEDZ