zima wlasnie byla (jest) zajebista w tym roku przynajnmniej u nas. Stok chodzi non stop od poczatku stycznia. Jakbym mieszkal w Krakowie to bym pewnie tez nienawidzil zimy bo chlapa tylko i syf.
cos pieknego, warunki na stoku sie poprawily uwielbiam zime!!
Paweł tylko czemu zawsze jak wyjezdzam w ta zime to warunki na stoku sa do dupy bo jest +5 stopni albo pada wiec snieg oferuje takie same trzymanie co zupa? Puchu i tak nie ma, stoki miekkie. Taka nijaka ta zima.
dzisiaj bylem na chelmie zobaczyc w jakim stanie sa trasy, wszedzie (w lesie) lezy co najmniej 15cm sniegu, pod spodem bloto. ale mimo wszystko zalowalem ze nie mam ze soba akurat roweru:P
Też mnie kusiło, żeby się wybrać dziś na spacerek do lasu na Chełm ale niestety się nie udało :/ W sumie to śniegu jakoś tragicznie dużo nie ma, ja już zaczynam rozważać jakiś wypad do Puszczy Wincentowskiej
nikom pisze:=disbrainer= dokladnie. mi sie udalo wyrwac na rower, po lesie ciezko sie chodzi, bo snieg mokry i zalepiajacy. ale mysle ze juz niedlugo..
no i nie dales cynku ze idziesz? no wiesz? :P szit, a jutro praca jak na zlosc;)
O ile dobrze mi się wydaje to to zdjęcie jest już prawie na samym dole, jakieś 300 metrów i wyjeżdża się pod wyciągiem na bandę. Czyli na górze pewnie jest jeszcze więcej śniegu. Widziałem dobre prognozy są na następny weekend że jeszcze dzisiaj i jutro popada ale to deszcz/śnieg a później tylko coraz cieplej i nawet słoneczko. Jeśli można kogoś prosić o fotki w piątek to będę wdzięczny. Pierwsze zawody w Myślenicach za miesiąc to trzeba zacząć wreszcie sezon!
trenujesz jak i masz określony cel, robisz to reglarnie i trzymasz sie określonego schematu, tak to widze mneij więcej, a pojeżdzić to pojeżdizć, dla własnej przyjemności głównie. chociaż w naszym przypadku trening to też przyjemność...zresztą jak zwał tak zwał, trening brzmi dumnie <cfaniak>
na chelmie snieza na calego
warunki na stoku sa zajebiste od tygodnia i bardzo malo chetnych
spaced lepiej pakuj deche i przyjezdzaj na weekend http://www.zima.zarabiesport.pl/pl_,kamera.php