Opony street/dirt
Opony street/dirt
Jakie poleciacie opony do streetu/dirtu, sporadycznie jakies lekkie fr? moje ograniczenie cenowe to 70 zl za jedną:) Ważna jest dla mnie dobra przyczepnosc na suchym jak i na mokrym. Zastanawiałem sie nad Kenda K-rad, ale słyszałem, że nie są one mistrzem przeczpnosci na mokrej nawierzchni
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vermin, tylko on powiedzial ze chce jezdzic czasami w fr a k-radem albo table topem mizernie bedzie sobie radzil.. wiem co mowie bo mialem k-rada z przodu i table topa z tylu i w lesie to nie byla jazda tylko jeden wielki poslizg (mowie tu o trasie a nie lesnych sciezkach..) a na mokrym to juz nie mowie co bylo
Posiadam narazie opony Maxxis High Roller, jak juz pisałem śmigam częściej w dircie w streecie, czasami raz na 2 tyg pojade na fr, dh. Myśle nad zmiana oponek na opony dirt/street, ponieważ koledzy mówia ze z takimi oponami to niszcze profile itp itd no i troche starte już są, będzie jakaś róznica jak założe opony streetowo-dirtowe? Szybsza predkosc na chopach, lepiej bedzie sie manuala robic(tak gdzies zslyszalem xD)?