RADIO DH-zone - ANKIETA
Nikom,
A mnie zasadniczo w tej calej rozglosni interesuje jedna rzecz - zdajesz sobie sprawe z tego ze za kazdy utwor ktory bedziesz chcial emitowac musisz zaplacic zaiks - lub podpisac osobna umowe z artysta ktory w powzyszej instytucji nie jest zarejestrowany?
Jak chcesz rozwiazac ten problem (co innego gdyby vortal nie byl prowadzony na legalu... ale tak nie jest zdaje sie)?
Generalnie gratuluje pomyslu - choc ja raczej skupilbym sie na tresci - a nie dodawaniu jeszcze jednego samograja (podobnie do forum) ktorego przy czestych problemach z serwerem - ktore niewatpliwie macie - i tak nikt sluchal nie bedzie.
Czy tutaj przypadkiem nie chodzi o Twoja satysfakcje? Ale w tedy nalezy zadac sobie pytanie "Po co to wszystko?".
Pozdr,
mo
A mnie zasadniczo w tej calej rozglosni interesuje jedna rzecz - zdajesz sobie sprawe z tego ze za kazdy utwor ktory bedziesz chcial emitowac musisz zaplacic zaiks - lub podpisac osobna umowe z artysta ktory w powzyszej instytucji nie jest zarejestrowany?
Jak chcesz rozwiazac ten problem (co innego gdyby vortal nie byl prowadzony na legalu... ale tak nie jest zdaje sie)?
Generalnie gratuluje pomyslu - choc ja raczej skupilbym sie na tresci - a nie dodawaniu jeszcze jednego samograja (podobnie do forum) ktorego przy czestych problemach z serwerem - ktore niewatpliwie macie - i tak nikt sluchal nie bedzie.
Czy tutaj przypadkiem nie chodzi o Twoja satysfakcje? Ale w tedy nalezy zadac sobie pytanie "Po co to wszystko?".
Pozdr,
mo
w audycjach na pewno znajda sie kazde rodzaje muzy, to ze pominalem jakies gatunki nie znaczy ze ich nie bedzie ! :) wiec luzik,
Borysewicz: do prowadzenia radia bedziemy szukac chetnych osob wiec zawsze mozesz pomoc,
Moses: zaskoczyles mnie swoim pomyslem!!!! "Jak chcesz rozwiazac ten problem (co innego gdyby vortal nie byl prowadzony na legalu... ale tak nie jest zdaje sie)? "
nie zabardzo rozumiem jak portal moze byc prowadzony na legalu?? tzn powiedz mi czy dh-zone jest legalny czy nie, bo tego sam nie wiem... moze chciales powiedziec komercyjny? wiesz, problem bylby gdybysmy chcieli zarabiac jakos na tym radiu, wtedy masz moze i racje, ale w tej chwili ktos zalozyl sobie radio pod nazwa DH-zone i puszcza sobie tam muzyke, a to nie jest zabronione :)
Borysewicz: do prowadzenia radia bedziemy szukac chetnych osob wiec zawsze mozesz pomoc,
Moses: zaskoczyles mnie swoim pomyslem!!!! "Jak chcesz rozwiazac ten problem (co innego gdyby vortal nie byl prowadzony na legalu... ale tak nie jest zdaje sie)? "
nie zabardzo rozumiem jak portal moze byc prowadzony na legalu?? tzn powiedz mi czy dh-zone jest legalny czy nie, bo tego sam nie wiem... moze chciales powiedziec komercyjny? wiesz, problem bylby gdybysmy chcieli zarabiac jakos na tym radiu, wtedy masz moze i racje, ale w tej chwili ktos zalozyl sobie radio pod nazwa DH-zone i puszcza sobie tam muzyke, a to nie jest zabronione :)
HoseArkadioMo
Ja @#$%&&* ile lat można powtarzać, ze The Prodigy to nie techno, techno jest jednym z gatunków muzyki elektronicznej, jak drumnbass czy house, zresztą istnieje dalszy podział jak minimal house i tak dalej, raz, że nazywanie całej muzyki elektronicznej techno jest denerwujące, to
mnie po prostu @#$^&*( nazywanie The Prodigy kapelą techno czy jak to lubią dziennikarze hard dance, hehe
Raczej wątpię, że słuchałeś więcej niż parę kawałków tego zespołu, bo byś nie napisał tego.
A nawiązując do topica, trzeba eksperymentować, siedzenie cały czas nad poprawianiem jednego aspektu vortalu moze się w końcu znudzić, także rozumiem, że powstał nowy pomysł, żeby zrobic coś innego i dobrze, byle się coś działo......
Ja @#$%&&* ile lat można powtarzać, ze The Prodigy to nie techno, techno jest jednym z gatunków muzyki elektronicznej, jak drumnbass czy house, zresztą istnieje dalszy podział jak minimal house i tak dalej, raz, że nazywanie całej muzyki elektronicznej techno jest denerwujące, to
mnie po prostu @#$^&*( nazywanie The Prodigy kapelą techno czy jak to lubią dziennikarze hard dance, hehe
Raczej wątpię, że słuchałeś więcej niż parę kawałków tego zespołu, bo byś nie napisał tego.
A nawiązując do topica, trzeba eksperymentować, siedzenie cały czas nad poprawianiem jednego aspektu vortalu moze się w końcu znudzić, także rozumiem, że powstał nowy pomysł, żeby zrobic coś innego i dobrze, byle się coś działo......
kojarzycie serwis muzyczny na yahoo? tam kazdy zalogowany uzytkownik moze sobie stworzyc wlasne radio tylko dla siebie. masz baaardzo duzo gatunkow i podgatunkow muzy do wyboru i oceniasz je w skali 0-100 (albo teraz juz w skali x gwiazdkowej...? niewazne) - od tego na ile wycenisz dany gatunek, zalezy ile muzy tego typu bedziesz slyszal. na dodatek slyszac kazda piosenke masz jej tytul, wykonawce, nazwe plyty i wytworni, oraz jakas maja fotke z nia zwiazana. w trakcie sluchania danej piosenki masz mozliwosc oceniania samej piosenki, artysty, oraz albumu z jakiego pochodzi, co tez ma wplyw na muze jaka bedziesz slyszal w swoim radiu.dodatkowo jest tez opcja dzieki ktorej juz nigdy na swojej stacji nie uslyszysz danego kawalka jesli Ci sie nie spodobal, wystarczy zaznaczyc kwadracik... w/g mnie to swietny system...
nikom, mnie sie zdaje ze za emitowanie muzyki chronionej prawami autorskimi trzeba placic zaiksowi. wtedy to jest legalne. dobra wiadomosc to taka, ze dostaje sie chyba jakis pakiet od zaiksu czy moze ma sie wglad do listy wykonawcow ktorzy maja z nimi podpisane umowy. placisz kilkadziesiad zl miesiecznie, i mozesz legalnie puszczac te mp3. i oblukaj ten system z yahoo, to moze byc skomplikowane, ale jak inaczej dogodzic wszystkim...?
powodzenia :) pozdro
i zwieksz limit znakow w podpisie... ;]
nikom, mnie sie zdaje ze za emitowanie muzyki chronionej prawami autorskimi trzeba placic zaiksowi. wtedy to jest legalne. dobra wiadomosc to taka, ze dostaje sie chyba jakis pakiet od zaiksu czy moze ma sie wglad do listy wykonawcow ktorzy maja z nimi podpisane umowy. placisz kilkadziesiad zl miesiecznie, i mozesz legalnie puszczac te mp3. i oblukaj ten system z yahoo, to moze byc skomplikowane, ale jak inaczej dogodzic wszystkim...?
powodzenia :) pozdro
i zwieksz limit znakow w podpisie... ;]
what can I say... ;)
soul ??? fuuuu
no ale o gustach się nie dyskutuje :P
turntablism wymiata to prawda
ja chętnie bym pomógł w tworzeniu radia jush i tak prowadze co czwartek
audycje w szkole pt '' Five O'Clock''''
dokładnie o 5 popołudniu więc mam małe doświatczenie zresztą szkolne radio często obsługuje.
chętnie udziele pomocy w prowadzeniu audycji
no ale o gustach się nie dyskutuje :P
turntablism wymiata to prawda
ja chętnie bym pomógł w tworzeniu radia jush i tak prowadze co czwartek
audycje w szkole pt '' Five O'Clock''''
dokładnie o 5 popołudniu więc mam małe doświatczenie zresztą szkolne radio często obsługuje.
chętnie udziele pomocy w prowadzeniu audycji
A tam
-
- Kontakt:
No to ja sie przylaczam do prosby STone'a co by chillout puszczac od 22 do 24. A z takich moich propozycji (calkiem serio) to zeby np w tej audycji ktos poczytal bajki na dobranoc co by sie fajnei spalo. I jeszcze obowiazkowo reggae, ale nie musi byc tak strasznie dlugo bo mam swiadomosc ile osob tego slucha. Np tak jak dla osob uczacych sie to na odrabianie lekcji zeby bylo i w sumie to moze wejsc troche na chillout bo zadko ktorzy klada sie spac o 22. Czyli rege od 22:00 do np 22:45 a dalej do konca dnia chillout. Taka moja mysl przewodnia.
O zesz kur.. wlasnie sie domyslilem ze to radio to bedzie w necie i dupa ze sluchania do spania :-((((((
O zesz kur.. wlasnie sie domyslilem ze to radio to bedzie w necie i dupa ze sluchania do spania :-((((((
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
30% Moich kawalkow nigdy nie wyszlo nawet na cd, wiekszosc to vinylowe undergroundy :)
Nie ma obaw o prawa autorskie.
Niestety tak jak mowi cszyvy jakby na vivie nagle zapodali jakis nordcore gmbh zamiast numa numa gej to by niektorzy dzwonili po serwis agd rtv...
Poza tym teledyski do tej muzy prawie nie istnieja :(
Nie ma obaw o prawa autorskie.
Niestety tak jak mowi cszyvy jakby na vivie nagle zapodali jakis nordcore gmbh zamiast numa numa gej to by niektorzy dzwonili po serwis agd rtv...
Poza tym teledyski do tej muzy prawie nie istnieja :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
widze ze szefostwo dh zone sie nudzi i wymysla coraz to glupsze pomysly ,radio nie wypali , lepiej zapomnijmy o tym juz teraz , no moze by wypalilo jakby 90 % czasu bylo wypelnione relacjami z jakis zawodow czy cos takiego , w co wątpię , bo jesli chcecie zrobic rozod muzyczny typu hc - chillout , to nie ma to sensu raczej bo sa radia profilowane. wogole ku-rwa cale to dh- zone korporejszyn to chyba przerost nad forma bo tak na prawde strona chya prezentuje tresciowo (oprocz forum :) )
-
- Kontakt:
A nie daloby sie jakos ugadac z radiem jazz, ktore jak sie dowiedzialem od kolezanki jest juz znane czytelniczkom Elle (o modzie itp., to troche wyzsze loty niz bravo girl ). No i calkiem calkiem jest to przedstawione, ze radio jazz jest fajne, trendy, ma ambitne audycje itp. ale niestety nie jest dostepne wszedzie, tylko krakow, wawa, cyfra+ i net. Wprawdzie pisza ze moze byc na jesieni w wiekszych polskich miastach czy nawet w calej Polsce. A moze radio DHzone by sie dolaczylo ramowka do radio jazz, wiadomo ze jak sie 2 polaczy to wyjdzie globalniej, znaczy sie zrobmy wszystko aby RJ mozna bylo sluchac we Wrocku (no i tam inne miasta tez moga ;-P). No i tyle chcialem wam opowiedziec, pa
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,