Problem z Amorkiem
Problem z Amorkiem
YYY czesc mam pytanie do dosiwdczonych bajkerów a nie do lam takich jak Xprot. Więc bardzo twardo mi chodzi amorek Suntour Duro ja waże 48 kilo i prawie wogóle sie pode mną nie ugina (no yy jeszcze rak nie połamałem ale są centry z przodu) co tu trzeba zrobić??? wymienic olej?? to powiedźcie chociarz jak. z Góry THX
sauron........ juz widze to ty " moi koledzy umia........" LOL
za samo "lama' powinienem cie nie lubic ale po twoich postach widze ze ty tylko sie plujesz z dupy...... zal mi ciebie.... pozatym duro to jede nz nielicznych amorow na ktorych nie jezdzilem i nie mam nawet zamiaru sie wypowiadac.......... juz wiem czemu mnie nie lubisz a ja cie mam w dupie stary pisze bo nie mam co robic i wiesz jak mi czlowiek najpierw pisze takie teksty jak te twoje w bynyhooooop (ale mialem z ciebie polew) a potem mnie nazywa lama to mi sie wogole cieplo przy sercu robi i jestem wtedy za aborcja.....
lama? wez sie w dekiel jebnij i zajrzyj do forum "dla poczatkujacych" na temat "ratunek na pekajace marzochy?????" i powiedz mi czy ktos kto nic nie wie o sprzecie czy o baju wrzuca takie patentydo swojego sprzeja? eh, litosci oby takich jak ty lekarz niechcacy dusil pepowina przy porodzie swiat bedzie ciekawszy i lepszy............
za samo "lama' powinienem cie nie lubic ale po twoich postach widze ze ty tylko sie plujesz z dupy...... zal mi ciebie.... pozatym duro to jede nz nielicznych amorow na ktorych nie jezdzilem i nie mam nawet zamiaru sie wypowiadac.......... juz wiem czemu mnie nie lubisz a ja cie mam w dupie stary pisze bo nie mam co robic i wiesz jak mi czlowiek najpierw pisze takie teksty jak te twoje w bynyhooooop (ale mialem z ciebie polew) a potem mnie nazywa lama to mi sie wogole cieplo przy sercu robi i jestem wtedy za aborcja.....
lama? wez sie w dekiel jebnij i zajrzyj do forum "dla poczatkujacych" na temat "ratunek na pekajace marzochy?????" i powiedz mi czy ktos kto nic nie wie o sprzecie czy o baju wrzuca takie patentydo swojego sprzeja? eh, litosci oby takich jak ty lekarz niechcacy dusil pepowina przy porodzie swiat bedzie ciekawszy i lepszy............
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamieńcie sie z Waperem sprężynkami :P Bo te duro to poprostu plaga większa niż drag i chyba do nich zaczęli pakować różne sprężyny. Bo duro slona jest twarde jak nie wiadomo co i max go wbił na jakieś 80mm, duro przema jest średnie bo można go dobić ale nawet przy pikusiu chyba nie było jebnięcia. A Duro wapera to żeczywiście chowa sie o połowe skoku jak sie stanie na pedałach :/ Wiem bo widziałem w akcji wszystkie 3. Także kombinuj. Fakt że jesteś leciutki to możesz poprostu wywalić sprężynkę (tą z mniejszą z tłumika) i powinno być dobrze. Albo najpierw spróbuj z wywaleniem tej gumy z dużej sprężyny. Kombinuj men. Zmiana oleju raczej nie wpływa na twardość amora! Wszystko zależy od sprężynków a olej zmienia tylko charakterystyke! Tak przynajmniej jest w moim ns'ie, a to jest prawie to samo co duro (bebechy te same) :P
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452