Amortyzator do LF Cocaine do 300zł?

kelahcim666
Kontakt:

Post autor: kelahcim666 »

RST w niskich wersjach nadaje sie znakomicie ale do XC :) to nie jest amorek go grawitacji... no chyba ze chcesz zeby ci wyjechal z pod ramy to prosze bardzo :D
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
Miedziol
Kontakt:

Post autor: Miedziol »

Nom w sumie to masz racje , ale ja dopiero zaczynam jeździć na tego typu bike'ach i narazie nie posiadam więcej kasy na coś mocnego. I myślę że takiego RST czy DURO to przy mojej wadze i umiejętnościach (małych) bym niezajechał , bo przecież niebęde fikał z 2 metrowych hop.......pozdro :D
klexuh
Kontakt:

Post autor: klexuh »

Miedziol pisze:I myślę że takiego RST czy DURO to przy mojej wadze i umiejętnościach (małych) bym niezajechał , bo przecież niebęde fikał z 2 metrowych hop
Zdziwisz sie.. chyba oczywiste ze przy malych umiejetnosciach sprzet obrywa bardziej.. jezeli hopa ma profil i upad taki jak trzeba, a "kierowca" odpowiednia technike to i przy 15-metrowej sprzet mniej oberwie niz przy zjezdzie z kraweznika..
Miedziol
Kontakt:

No dobra mniej doświadczony biker może zajechać nawet dobry sprzęt ale.......Ja przesiadam się ze zwykłego markeciaka " full'a.....hahaha" marki GTX-fire z amorem o skoku 0.5 mm ;p;p nie no joke ale tak go katowałem że dziwie się że on ma już lat ok 6 i jeszcze jezdzi........to tak jak bym się przesiadał ze składaka na honde;p;p;p......rowerek pokonywał rózne przeszkody od murków do dropów na żwirowni.......jedyne co ucierpiało na tym najbardziej to budżet taty wydawany na centrowanie kół......pzdr :D
kelahcim666
Kontakt:

To najlepszym z tych co wymieniles jest duracz;) podobno te nowe juz zaczely chodzic bez tuningow wiec napewno odczujesz roznice przesiadajac sie z 0.5 skoku na niego ;)
A i powinien wytrzymac twoja nauke ;) chodz ja i tak wolal bym uzywanego marcoka^^
Miedziol
Kontakt:

Okk popatrzę na allegro nieraz są dobre oferty używanych amorów ale mam wahania bo niemam pojęcia w jakim stanie jest amor bo skoro ktoś skacze na nim ok 2 lata i go sprzedaje to raczej złom...raz już kupiłem ramę bop'a z allegro dostałem ramę nie taką jak w opisie ale na szczęście sprzedawca przyjął ją z powrotem i pokrył koszty transportu... :D
kelahcim666
Kontakt:

Z tego co sie orietuje to gdy kupujesz przez internet to masz prawo zadac zwrotu pieniedzy jesli w aukcji np bylo napisane stan bdp a tak nie jest... wiec o uzywke mozna sie pokusic... albo poprostu odbior osobisty i wtedy sprawdzasz ;)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Miedziol Za 300 to już znajdziesz nowego DJD w promocji więc zero stresu, gwara jest a wymieniają raczej bez problemów.
Miedziol
Kontakt:

A co to jest to duro triple....warto się w to pakować...... i ogólnie jak z kątem skrętu w 2 półkach?
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Miedziol Czy mi się wydawało czy ty chciałeś amor do dirt/street? Duro Triple to imitacja dwupółki z bebechami godnymi markeciaka. Sprężyna + elastomer i nic więcej. Bierz to DJD 100mm i zamykamy temat.
A jak rama jeszcze nowa to może pomyśl o wymianie? Bo ni jak ma się do tego co
chcesz robić.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Jak to dirtu streetu to nie bardzo :P Ja na nim śmigam w lekkim FR (czytaj. dopiero nauka krok po kroku) i jest w miarę dobry :D No ale brak tłumienia ;/ To najbardziej boli ;/ Ale za 2-3 dni już będzie założony tłumik więc powinno być ok :D No to jak mówił do dirtu i streetu lepiej 1 półke bo 2 sporo ograniczają,
Miedziol
Kontakt:

Tak tylko pytałem o tą 2 półkę......większość z was poleciła mi nowe Duro djd 09.....i takie mam zamiar kupić....bardzo dziękuję wszystkim za pomoc......TEMAT DO ZAMKNIĘCIA........pozdro all :D
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

A tak wogóle to wiara na allego pisze że to 09 rocznik a tak na prawdę albo 07 albo 08 xD
ODPOWIEDZ