witajcie.
otóż w moim rowerze od dłuższego czasy występuje następuj~ący problem. miałem 2 zestawy korb i 2 supporty, i w obu przypadkach po jakimś czasie jeżdżenia lewa korba stopniowo odkręcała się od supportu. cały poprzedni sezon jeździłem z kluczem, nie wiedząc czy korba po prostu nie odleci.
oczywiście chcąc pozbyć się problemu w tym roku wymieniłem i korby, i support. wychodzę na rower i po 5 minutach robi się to samo. lekkie załamanie.
czy ktoś spotkał się z czymś podobnym. czy może to być wada ramy, skoro zmiana innych elementów nic nie daje?
Problem z supportem, korbą, albo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przez ostatni tydzień miałem to samo. Nic nie pomogło a sporo już działałem: malowałem gwint śruby sprayem, na gwint owijam specjalna tasiemką na gwinty żeby się śruby nie odkręcały, dociągałem imbus na maxa aż się raz złamał, znalazłem w piwnicy podkładki takie jak by odcięta sprężynka co dociskają śrubę żeby się nie odkręciła i nadal nic hehehe, śmigałem z imbusem i co jakiś czas dokręcałem, ogólna masakra. I w końcu od wczoraj mam problem z głowy
bo samo się naprawiło, zakręciłem i jeździłem cały dzień i o dziwo się nic nie odkręciło a normalnie to co 30 min musiałem dokręcać 
Myślę ze powinieneś trochę pokombinować może coś zdziałasz.

Myślę ze powinieneś trochę pokombinować może coś zdziałasz.