Koło tył + korba i suport do dualu

nowicjusz15
Kontakt:

Koło tył + korba i suport do dualu

Post autor: nowicjusz15 »

Witam...mam zamiar podrasować mojego duala myślałem nad tym zeby poskładać tylnie koło na takich częściach jak:
-Piasta:Dartmoor X-Force
-obręcz:Dartmoor Blizzard
-szprychy:Sapim

Do tego chciałbym dokupić korbe Bop Backflip + suport shimano alvio i napinacz Dartmoor Slider

co myślicie na ten temat..? z góry dzięki...
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

piasta według mnie nie dartmoor a novatec za tą samą cene a nie do zajechania sam będe taką kupować na tył , obręcz Blizzard hmm cięzka ale pancerna ja mam crushera też ciężki ale mnie to nie przeszkadza , szprychy Sapim tanie i dobre , korba Bop nie bo koszyuje około 150 zł a za tą kase masz Truvativa Howitzer i do tego suport Xr czy Team. Napinacz nie wiem :lol:
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

1. X-force zło. Lepiej kupic czarnego, tańszego Free-forca czyli NOvateca NT DO 42 SB.
2. Blizzard i dual? Zbędna masa. Fortress Rider jak już coś taniego z Darta. Zależy tez ile ważysz.
3. Sprawdzone srebrne Dt Swissy Championy po 1,20zł i masz spokój
4. Kwadrat to już przeszłość. Lepiej iść z duchem czasu i może sprawdzony Zestaw Truvativa Hussefelta na Howitzer? Tanio komplety idzie wyrwać. A jak lżej to może jakieś Shimano w Hollowtechu II Lx, Hone, Xt, Slx.
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Ja suport XR wyrwałem za 60 zł z przesyłką i teraz może się uda wyrwac korbe nówke za 135 z przesyłką czyli masz 195 zł praktycznie tyle samo co bop a klasa sprzętu o niebo wyżej .
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

- obręcz S-type
- Truvativ hussefelt + giga pipe team dh
- Novatec NT-D362-SB
- napinacz CH-25 lub jak kto woli dartmoor tracko
- szprychy Sapim
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Ja wyrwałem Hussefelta Howitzera z Teamem za ok. 210 zł :D Oczywiście nówka :D