Witam...mam zamiar podrasować mojego duala myślałem nad tym zeby poskładać tylnie koło na takich częściach jak:
-Piasta:Dartmoor X-Force
-obręcz:Dartmoor Blizzard
-szprychy:Sapim
Do tego chciałbym dokupić korbe Bop Backflip + suport shimano alvio i napinacz Dartmoor Slider
co myślicie na ten temat..? z góry dzięki...
Koło tył + korba i suport do dualu
-
- Kontakt:
piasta według mnie nie dartmoor a novatec za tą samą cene a nie do zajechania sam będe taką kupować na tył , obręcz Blizzard hmm cięzka ale pancerna ja mam crushera też ciężki ale mnie to nie przeszkadza , szprychy Sapim tanie i dobre , korba Bop nie bo koszyuje około 150 zł a za tą kase masz Truvativa Howitzer i do tego suport Xr czy Team. Napinacz nie wiem 

1. X-force zło. Lepiej kupic czarnego, tańszego Free-forca czyli NOvateca NT DO 42 SB.
2. Blizzard i dual? Zbędna masa. Fortress Rider jak już coś taniego z Darta. Zależy tez ile ważysz.
3. Sprawdzone srebrne Dt Swissy Championy po 1,20zł i masz spokój
4. Kwadrat to już przeszłość. Lepiej iść z duchem czasu i może sprawdzony Zestaw Truvativa Hussefelta na Howitzer? Tanio komplety idzie wyrwać. A jak lżej to może jakieś Shimano w Hollowtechu II Lx, Hone, Xt, Slx.
2. Blizzard i dual? Zbędna masa. Fortress Rider jak już coś taniego z Darta. Zależy tez ile ważysz.
3. Sprawdzone srebrne Dt Swissy Championy po 1,20zł i masz spokój
4. Kwadrat to już przeszłość. Lepiej iść z duchem czasu i może sprawdzony Zestaw Truvativa Hussefelta na Howitzer? Tanio komplety idzie wyrwać. A jak lżej to może jakieś Shimano w Hollowtechu II Lx, Hone, Xt, Slx.
-
- Kontakt: