Co o tym sądzicie? Prototyp
-
- Kontakt:
Ramka ze tak powiem Z*A*J*E*B*I*S*T*A genialnie wygląda już w całym rowerze ...
tylko czekac teraz aż jakaś zagraniczna firma zgłosi się po projekt xDDDD
jedyna rzecz która mi się nie podoba to zakończenia wahaczu (przy osi ) ale to taka drobnostka. Ogólnie gratuluje za pomysł, wytrwałość, wkład, i końcowy efekt.
Pozdro
tylko czekac teraz aż jakaś zagraniczna firma zgłosi się po projekt xDDDD
jedyna rzecz która mi się nie podoba to zakończenia wahaczu (przy osi ) ale to taka drobnostka. Ogólnie gratuluje za pomysł, wytrwałość, wkład, i końcowy efekt.
Pozdro

Super, to już nie mogę mieć własnego zdania ? Ty też dołączasz do tłumu ? Mam się zachwycać ?
Ludzie opanujcie się, nie musicie wszystkim narzucać swojej interpretacji. Wyraziłem swoje zdanie i nauczcie się je po prostu szanować, bez komentarzy, "tłumaczenia" itd. Jak coś piszę to mam ku temu powody.
Anałana - prosił o o opinie dotyczące ramy i ją ode mnie dostał. Nie prosił o opinie do opinii.
Ludzie opanujcie się, nie musicie wszystkim narzucać swojej interpretacji. Wyraziłem swoje zdanie i nauczcie się je po prostu szanować, bez komentarzy, "tłumaczenia" itd. Jak coś piszę to mam ku temu powody.
Anałana - prosił o o opinie dotyczące ramy i ją ode mnie dostał. Nie prosił o opinie do opinii.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
-
- Kontakt:
Nie chodzi o własne zdanie a o to że jesteś potwornie irytującą zrzędą i malkontentem, a twoje posty zwykle NIC nie wnoszą do tematu prócz paru "nie podoba mi się".Steel2 pisze:Super, to już nie mogę mieć własnego zdania ?
Jeśli masz jakichkolwiek znajomych (o przyjaciół wolę nie pytać by Cię nie zranić...) to gratuluje im cierpliwości.
A wracając do tematu - jestem pełen podziwu dla twórcy tej maszyny.
Ja po prostu mam bardzo wysokie wymagania i byle czym (nie chodzi o Twoją ramę w tej wypowiedzi Anałana ) się nie zadowalam. Tak mało rzeczy mi się podoba. I też mam do tego prawo, i również mogę napisać co napisałem. Sugeruję natomiast zacząć myśleć przy czytaniu moich postów ( i odnieść je również do innych postów w danym temacie, choć nie tylko ) to się połapiesz i zrozumiesz troszkę więcej.
I pewnie Twoja wypowiedź wiele wniosła, że krytykujesz innych. LOL.
Więc zejdź ze mnie i zajmij się swoim niewymagającym życiem pełnych zachwytów i podziwów.
I pewnie Twoja wypowiedź wiele wniosła, że krytykujesz innych. LOL.
Więc zejdź ze mnie i zajmij się swoim niewymagającym życiem pełnych zachwytów i podziwów.
-
- Kontakt:
jak rozumiem znasz mnie i wiesz jakie życie prowadzę?Steel2 pisze:zajmij się swoim niewymagającym życiem
A to pech podobnie jak Ty ja również mam kryształową kulę i dzięki niej mogę na odległość sondować życie innych - na tej właśnie podstawie zwracam się do ciebie byś również zajął się swoją pełną beznadziejności i rozczarowań egzystencją a nie opluwał wszystko w koło.
Soulforged - słuchaj biedaku, widziałeś w mojej wypowiedzi bym opluwał ramę kolegi ? Wracaj do szkoły i się doucz choć trochę czytania ze zrozumieniem ( dokładnie tego co jest napisane, bez dopowiadania sobie Twoich urojeń i bzdur ).
Spaced - jest za to po prostu stwierdzeniem prostego faktu. Nie widzę najmniejszego powodu do zachwytów. Rama jakich wiele i tyle. Nie pokazuje ani nowych rozwiązań ani technologi czy nawet super wykonania. Kolega po prostu zrealizował swój projekt i tyle.
Spaced - jest za to po prostu stwierdzeniem prostego faktu. Nie widzę najmniejszego powodu do zachwytów. Rama jakich wiele i tyle. Nie pokazuje ani nowych rozwiązań ani technologi czy nawet super wykonania. Kolega po prostu zrealizował swój projekt i tyle.
-
- Kontakt:
Moja wypowiedz tyczyła się ogólności a nie konkretnie tej wypowiedzi ale faktycznie - mój błąd - nie zaznaczyłem tego na tyle wyraźnie (brak czerwonej pogrubianej czcionki z podkreśleniem) być miał szanse to pojąć. Obiecuję że następnym razem będę się do Ciebie zwracał DUŻYMI LITERAMI i p o w o l i.Steel2 pisze:widziałeś w mojej wypowiedzi bym opluwał ramę kolegi ?
"Kolega" - odniesienie się z odpowiednią dozą szacunkuSteel2 pisze:Kolega po prostu zrealizował swój projekt i tyle.
"zrealizował" - osiągnięcie celu, które wymagało wiele czasu i wysiłku
"swój projekt" - jw. - poświęcenie sporej ilości czasu na jego opracowanie (mimo pomocy znajomego)
I tu dochodzimy do sedna... A mianowicie:
"... i tyle."
Super, skoro jest to taka zwyczajna rzecz zaprojektować ramę i ją wykonać samodzielnie, niemal jak sklejenie plastikowego modelu samolotu, to proszę, pokaż może coś od siebie... Ja nie mówię, że rama jest mega-odlot, ale mam szacunek do wykonawcy za to, ile wysiłku musiał włożyć jako "jednoosobowy zespół", aby ona powstała. Dlatego określenie "... i tyle" jest tu jak najbardziej nie na miejscu... Wszędzie, gdzie tylko możesz wyrażasz swoje niezadowolenie, więc może powstrzymasz się od komentowania, bo i tak każdy już z góry zna Twoją opinię... Aj, sorry! Komentuj to, co Ci się będzie podobać (ale zapewne w takiej sytuacji baaaardzo rzadko ujrzymy jakiś Twój wpis na forum).