Rozmiar zbroi Pro Pressure Suit
Rozmiar zbroi Pro Pressure Suit
Witam
Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa z rozmiarem tej zbroi. Wedlug tabelek wychodzi mi rozmiar M gdyz jestem dosc chudy (86 w klatce piersiowej i 76 w pasie, a mam 184cm wzrostu ), ale zastanawiam sie czy zboja nie bedzie zbyt krotka? Jak ktos uzywa takiej to niech napisze rozmiar i obwody.
Pzdr.
Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa z rozmiarem tej zbroi. Wedlug tabelek wychodzi mi rozmiar M gdyz jestem dosc chudy (86 w klatce piersiowej i 76 w pasie, a mam 184cm wzrostu ), ale zastanawiam sie czy zboja nie bedzie zbyt krotka? Jak ktos uzywa takiej to niech napisze rozmiar i obwody.
Pzdr.
-
- Kontakt:
Odswiezam temat, wkoncu zdecydowalem sie i kupilem ta zbroje w rozmiarze L. Dzis dotarla i pierwsze wrazenie to ze jest krotka. Otoz ochraniacz na klate konczy sie odrobine ponizej mostka, a pas nerkowy umieszczony jest mniej wiecej jak wolne zebra. Wiec teraz moje pytanie czy tak wynika z jej budowy (na zdjaciach widac ze znacznie krotsza od pressuresuit) czy jest poprostu za mala? Dodam, ze rekawy na dlugosc sa dobre, a siatki lekko luzne.
Ja mam tą zbroje w rozmiarze M, chudy 188cm'owy szkielet ze Mnie ale pasuje super, ochraniaczy są chyba tego samego rozmiaru we wszystkich modelach różnią się tylko wdziankiem (z kumplem na gg dogadaliśmy się że jego rozmiar xl teź sięga do podstawy szyi, a kończy na kości ogonowej), u Mnie mostek jest jakieś 2cm poniżej znaczku 661, a pas poniżej linii żeber (przed chwilą, specialnie przymierzałem)
Odgrzewam temat zeby nie tworzyć nowego
Zamierzam kupić zbroje Pressure Suit. Mam 96 cm w klacie i 92 cm w pasie. Wg rozmiaru ze strony 661, powinienem mieć L'ke. Ostatnio przymierzałem L'ke , S'ke (Pressure Suit) i M'ke(Pro Pressure Suit). L'ka była troche za duża bo ochraniacze na łokcie były luźne i przy upadku mogłyby się chyba zsunąć natomiast S'ka była na styk, tzn nie upijała mnie i ochraniacze były na swoim miejscu. M'ka (PPS) nie chciała się dopiąć a rozmiarowo odpowiada S'ce PS.
Jak myślicie, M'ka byłaby akurat?? Myślę trochę nad ta S'ka ale jak przybiorę trochę na wadze to już mogę się w nią nie zmieścić :/

Zamierzam kupić zbroje Pressure Suit. Mam 96 cm w klacie i 92 cm w pasie. Wg rozmiaru ze strony 661, powinienem mieć L'ke. Ostatnio przymierzałem L'ke , S'ke (Pressure Suit) i M'ke(Pro Pressure Suit). L'ka była troche za duża bo ochraniacze na łokcie były luźne i przy upadku mogłyby się chyba zsunąć natomiast S'ka była na styk, tzn nie upijała mnie i ochraniacze były na swoim miejscu. M'ka (PPS) nie chciała się dopiąć a rozmiarowo odpowiada S'ce PS.
Jak myślicie, M'ka byłaby akurat?? Myślę trochę nad ta S'ka ale jak przybiorę trochę na wadze to już mogę się w nią nie zmieścić :/
Ride In Peace
ArthurGreen
Eeeeee troche się załamałem jeżeli mówisz ze L byly by dla Ciebie w sam raz a masz 178 cm wzrsotu to jaki rozmiar bedzie dla mnie dobry jezli mam okolo 195 cm wzrostu ? Może Się okazać iż XL bedzie za mała ?
ArthurGreen pisze:Co z tego, że jesteś chudy ?? Jesteś wysoki i na bank będzie za mała.. Ja mam 178cm, mam M-kę (nie pro, ale też 661) i wolałbym jakąś L-kę..
Eeeeee troche się załamałem jeżeli mówisz ze L byly by dla Ciebie w sam raz a masz 178 cm wzrsotu to jaki rozmiar bedzie dla mnie dobry jezli mam okolo 195 cm wzrostu ? Może Się okazać iż XL bedzie za mała ?

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3853780