Elitarność rowerzystów?

satanq
Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
Kontakt:

Post autor: satanq »

Poczekamy z 2 lata wtedy gra w qlki znowu stanie się popularna a na placu boju pozostaną najbardziej wytrwali buahahah<szyderczy śmiech> to ja ide poszukać moich kulek i zaczne już teraz trenować żeby być the best
P.S. Żeby nie było nie wszystkie osoby z qtórymi jeżdze są kijowe to są tylko egzemplarze... ale wkradają sie w nasze szeregi i objadają nas z bałego selera !!
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

u mnie to samo :/ gorsi najeżdżają na lepszych ale cóż to tylko zazdrość
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Tez mi sie to nie podoba... lubie jak cos jest awangardowe :)
Najbardziej mnie wkurza jak np. rozmawiam z kims (np laska =]) o sportach i mowie ze ja to lubie dual... wtedy musze wytlumaczyc ze to sie "skacze" na rowerze itd. I slysze odpowiedz: o jak fajnie, znasz mojego brata? chodzi do 3 klasy w podstawowce. Tez jezdza skakac z kolegami. Moze poskaczecie razem!
To mnie dobija. Terz dla wiekszosci ludzi to "skakanie" zrobilo sie czyms tak powszednim jak kufa knoppers o 10 rano w polsce. Poza tym ludzie jakos nie moga na to wpasc ze jedni skacza, a drudzy SKACZA jezeli wiecie co mam na mysli... lecz jak wiadomo moda minie. Oby predko. Denerwuje mnie jak w gazetach typu bravo albi victor gimnazjalista pisza o "skakaniu na rowerach".
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

mnie to wali taka elitarnosc jezdze dla siebie i tyle

Rufus napisz do mnie na gg bo mi lista padla i cie na niej nie mam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

U mnie w okolicy - w gminie zrobiła się taka moda. Jest grono jakiś 7-8 osób naprawdę jeżdzących, uczących się i starających się rozwijać ( czyli ja też:) I masa dzieciaków.....chłopaczek złożył sobie rower na ramie Mastiff i nic z nim nie robi, wszyscy mówią "kupuje sobie ramkę, pewnie Amstaffa, będzie wypas"....
jeden jest dobry - jak nikt się nie patrzy to mu wszystko wychodzi - bunny, manual i tak dalej:) tylko jak ktoś się spojrzy to już nawet przedniego koła nie potrafi oderwać od ziemi - jakaś klątwa chyba. Sam nie umiem wiele, ale to co mogę to pomogę:) czasem widze dzieciaki pytają się co i jak....np. z jazdą na tylnim...to mówie, ale przestrzegam żeby uważali i tak dalej... może któryś z nich naprawdę będzie chciał jeździć i pokocha to.

Wolałbym żeby ta moda się skończyła, żeby pajace z jakiegoś Bravo czy innego gówna nie pisali o tym, bo taki tekst sprawi że młode dzieciaki pojadą i będą próbować skakać, a jak człowiek bardzo młody, to porywczy i się może skończyć jak w Krakowie z tym 16-latkiem.
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

a ja mam wszystkich w dupie.
jak mialem na rower to wychodzilem o 23.00 zeby sobie sam pojezdzic albo o 5.00 rano.

wtedy mi nikt nie powie gdzie jechac, nikt mi drogi nie zajedzie albo nikt mi dupy nie bedzie trul. WYPAS!
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

TAAA U NAS WYJEDZIESZ O 23.00 NA BIKA TO GO ODRAZU STRACISZ.. HEHE.. A CO DO TEMATU TO CHYBA WSZĘDZIE TAK JEST, MHM WYJEŻDŻAM SOBIE POSKAKAĆ Z JAKICHŚ SCHODÓW NA MIEŚCIE CZY COŚ I OD RAZU HMARA DZIECI SIE RZUCA I ZALEWA PYTANIAMI A CO TO, A ILE TO KOSZTOWAŁO.. I OD RAZU TRZEBA UCIEKAĆ.. HEHE A CO DO NOWYCH OSÓB W TYM SPORCIE ZDARZAJĄ SIE RÓŻNI.. HEHEH ALE CI STARZY SOM I BENDOM NADAL (MAM NADZIEJE) :)
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

enjoy - zraniłeś mnie
fura: http://tiny.pl/hrc2
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

tak tak domo, ja mowilem o jezdzie wtedy kiedy nikt nie widzi, a przeciez w dzien trzeba poszpanowac i poderwac 12-stki tak?
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

No ba! Koniecznie z szerokimi sznurówkami :P
fura: http://tiny.pl/hrc2
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

gowno prawda z ta moda... bo ta moda nie przejdzie... chyba, ze cos ciekawego do polski wejdzie... z hh bylo tak samo, jest... ze puki to podoba sie wiekszosci, i puki nie wejdzie jakas bardziej popularna muzyka to sie nic nie zmieni...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
zabor
Kontakt:

Post autor: zabor »

hehe w Bydgoszczy tez w pizde pozerow itp, czasy sie zmieniaja i trzeba sie z tym liczyc

najlepsi sa tacy cos jak skejterzy, tak jak skejterzy ktorzy przyjezdzaja do skateparku pogadac, tak oni przyjezdzaja na trase posiedziec i popilnowac hopek :-D
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Wiecie co wam powiem? W Bravo sie chyba pokazal ten arykul o trialu i ogolnie extremalnej jezdzie na rowerze bo po miescie pelno jezdzi kolesi z opuszczonymi siodełkami i kiera do gory. Serio.

Duzo jest tez dzieci ktore cos proboja zrobic na hopkach, z tym ze zebrala sie kiedys "ekipa" 15 dzieci od 5 - 12 lat i zaczeli jezdzic po hopkach. na tym sie skonczylo ze rozwalili najfajniejsza. Kumpel trzasnal x upa no to juz szacunek wsrod malolatow.

Sam nie potrafie wiele ale rower to nie jest chwilowa fascynacja bo np kumple zaczeli jezdzic czy ukazal sie jakis dupny artykol. Jezdze sobie dla siebie i dla wlasnej radochy od kilku dobrych lat.

Nie mam nic przeciwko rozwijaniu sie tego sportu ale bez przesady, zeby nie bylo tak ze dzieci co maja bogatych rodzicow woza sie na sprzecie za kilka tysiecy i zarywaja laski. Te enjoy 12 stki w szerokich sznorowkach. hehehehehehe. :D
o(^_^)o
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

nie roumieme takich ludzi wogole? nie wiem. trza jezdzic dla siebie jak ktos to lubi a nie jak ktos powiedzial fajnie to wygladai laski na to leca.masakra i takich to trzebaby odrazu do gazu popedzic hehe zartuje. ale to nie jest zadna moda tylko pozerstwo i juz .to nie minie bo jak jednemu sie znudzi to nastepnemu sie to spodoba. u mnie w city jest kilku takich pokupowali sobie kellysi i mysla ze maga wszystko. pfffffffffffff z nimi.
zbiq
Kontakt:

Tak czy tak topic troche zszedl na inny temat. rowerzysci powinni sie razem trzymac i nie nawalac z innych!!!!
o(^_^)o
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

gorzej jak takie "cioty" obgadują tych co już potrfią nieżle jeździć zarzucając im że są pozerami i tylko szpanują przed ludzmi,
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

A ja mam w dupie zdanie wszystkich co o mniem mowia. Nie wiem, jak na rower mozna wyrwac laske???- moze przez to, ze nie jezdze na miasto jak nie musze, nie wiem... Jescze pare tygodni temu ktos spieprzyl moja ulubina hope: zrobili plaskie wybicie, a londowisko przesuneli do przodu i nasypali piachu, a ow piach wykopali tuz obok hopki, ze jak by krzywo poleciec to sie wjebujesz w ta dziure... Aha to byl stolik z kiepskim napedem, wiec lecialos sie pare centymetrow za wybiciem, przednim kolem nie dolatujac do ladowiska...
zbiq
Kontakt:

WD 40 u nas hopki tez zrabali. nigdy nie bylo ich duzo i fajnych ale to co jest teraz to juz przesada. sam w koncu zrbiore kolegow i cos porobimy na miejscowie. Jak ktos nie potrafi budowac hopek albo zrobi to na odpierdol sie to niech sie za to nie zabiera!
o(^_^)o
cuba
Kontakt:

Post autor: cuba »

jak czytam to forum to mam wrazenie ze mowicie o sobie i ze jestescie tak dumnie ze swoich rowerkow ze zal dupe sciska
cytuje: "ja pierwszy zainteresowalem sie tym sportem" no i ch_uj? chwalisz sie czy zalisz??
"wkurwia mnie jak dzieciaki jada za mna" heh
"zrobilem xupa i juz szacunek u malolatow" ktos jest chyba niedopieszczony slownie i 12 latki musza go chwalic
wy chyba wszyscy zapomnielisie jak zaczynaliscie, tez musielsicie gdzies to podlapac, kogos zoabaczyc, nawet program w telewizji, nie wierze aby choc jedneymu z was pomysl przyszedl do glowy sam. A moze ktos sie obudzil zlany cieplym moczem w nocy bo przysnilo mu sie jak reka boska wskazala na niego a glos zza chmur rzekl: "bedziesz jezdzil na dircie, kupisz rower i masz jezdzic" - i tak zrobil....
wieceij pedalowania a mniej takiego pierdo_lenia
...::: ziz iz wird :::...
ODPOWIEDZ